Horoscopul lunii ianuarie 2018 de la Oana Hanganu: O zodie rupe toate barierele, alta are un noroc nebanuit


Horoscopul lunii ianuarie 2018 este marcat de câteva evenimente importante care vor aduce schimbări majore pentru toate zodiile.

GEMENI

Gemenii sunt marii norocoşi: primesc bani şi cadouri de valoare, iar toată lumea pare hotărâtă să le facă pe plac.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Gemeni anunţă noroc la bani chiar din prima săptămână a anului, comunicare excelentă în cuplu şi, în ultima decadă, călătorii peste mări şi ţări. Pentru cei singuri, o posibilă nouă iubire sau o relaţiei la distanţă.

Gemenii încep anul cu dreptul: Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie va avea loc în casa Banilor din astrograma lor!

Mai mult, în aceeaşi zi, Uranus, planeta Surprizelor, va reveni la mersul direct şi îi va ajuta pe Gemeni să îşi extindă cercul de prieteni sau reţeaua profesională.

În cuplu, comunicarea va fi favorizată de prezenţa planetei Mercur în sectorul Mariajului din astrograma Gemenilor, până în data de 11 ianuarie.

Mercur este planeta care îi patronează pe Gemeni şi, din 11 ianuarie, se va afla în zodia Capricorn, amplificând succesul nativilor în afaceri, dar şi norocul obţinut de aceştia prin intermediul sau cu ajutorul altora.

Până în 31 ianuarie, Mercur în Capricorn le va aduce Gemenilor profit din afaceri derulate în asociere cu prietenii, cadouri, bonusuri sau comisioane la locul de muncă sau burse şi sponsorizări pentru proiectele personale.

Iar Luna Nouă din data de 17 ianuarie va veni cu veşti importante în acest sens. Şi asta, pentru că la momentul de Lună Nouă, în Capricorn se vor afla: Soarele şi Luna, alături de  Pluton (planeta Transformării), Saturn (planeta Responsabilităţii), Venus (Micul Benefic din astrologie) şi Mercur (planeta Comunicării).

Citeste continuarea pe Huff.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Ce știm, de fapt, despre Coronavirus? Descoperire este de ultim moment

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri