Horoscopul lunii februarie de la Oana Hanganu: Incepe o perioada de vis pentru cinci zodii


Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2018. Urmează o perioadă excelentă pentru 5 zodii. Află dacă te numeri printre norocoşi!

BERBEC

Berbecii află lucruri importante, care le vor fi de folos în lunile martie-aprilie. În iubire, au parte de tentaţii.

Horoscopul lunii februarie 2018 pentru zodia Berbec anunţă o posibilă idilă cu un prieten în prima parte a lunii sau împăcarea cu o fostă iubire în ultimele 3 săptămâni din februarie.

Venus, Planeta Iubirii, se va afla în casa Prietenilor din astrograma lor până în data de 11 februarie, favorizând socializarea, mai ales că şi planeta Afacerilor, Mercur, se va afla în acelaşi sector din astrogramă.

În data de 11 februarie va fi Lună Nouă în zodia Vărsător. Pentru Berbeci, Luna Nouă le va aduce noi prieteni sau colaborări de succes cu prieteni vechi. Sau îi va ajuta să îşi transforme colegii în prieteni.

În 18 februarie va începe o perioadă favorabilă detaşării de trecut, în plan personal sau rezolvării eventualelor restanţe în plan profesional sau financiar.

În 18 februarie, Soarele şi planeta Mercur vor intra în zodia Peşti şi în casa Trecutului şi a Secretelor din astrograma generală a Berbecilor.

Mercur în zodia Peşti le cere Berbecilor discreţie şi prudenţă. Ei trebuie să vorbească mai puţin despre proiectele personale şi să fie foarte atenţi la mesajele sau informaţiile pe care le primesc. S-ar putea ca acum să afle lucruri foarte importante, care le vor fi de folos în lunile martie-aprilie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri