Horoscopul lunii februarie de la Oana Hanganu: Incepe o perioada de vis pentru cinci zodii


Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2018. Urmează o perioadă excelentă pentru 5 zodii. Află dacă te numeri printre norocoşi!

BERBEC

Berbecii află lucruri importante, care le vor fi de folos în lunile martie-aprilie. În iubire, au parte de tentaţii.

Horoscopul lunii februarie 2018 pentru zodia Berbec anunţă o posibilă idilă cu un prieten în prima parte a lunii sau împăcarea cu o fostă iubire în ultimele 3 săptămâni din februarie.

Venus, Planeta Iubirii, se va afla în casa Prietenilor din astrograma lor până în data de 11 februarie, favorizând socializarea, mai ales că şi planeta Afacerilor, Mercur, se va afla în acelaşi sector din astrogramă.

În data de 11 februarie va fi Lună Nouă în zodia Vărsător. Pentru Berbeci, Luna Nouă le va aduce noi prieteni sau colaborări de succes cu prieteni vechi. Sau îi va ajuta să îşi transforme colegii în prieteni.

În 18 februarie va începe o perioadă favorabilă detaşării de trecut, în plan personal sau rezolvării eventualelor restanţe în plan profesional sau financiar.

În 18 februarie, Soarele şi planeta Mercur vor intra în zodia Peşti şi în casa Trecutului şi a Secretelor din astrograma generală a Berbecilor.

Mercur în zodia Peşti le cere Berbecilor discreţie şi prudenţă. Ei trebuie să vorbească mai puţin despre proiectele personale şi să fie foarte atenţi la mesajele sau informaţiile pe care le primesc. S-ar putea ca acum să afle lucruri foarte importante, care le vor fi de folos în lunile martie-aprilie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Citește și:

Horoscop Oana Hanganu 5 - 11 februarie 2018. Trei zodii au noroc in dragoste si la bani

Horoscop complet AstroCafe pentru 31 ianuarie: Trei zodii au mari probleme la locul de munca

Horoscop complet AstroCafe pentru 30 ianuarie: Marti, trei ceasuri rele pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 29 ianuarie - 04 februarie 2018. Schimbari majore si probleme in familie pentru doua zodii

Bianca Rus, atac la adresa Cristinei Șișcanu, după eliminare! "Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marinescu și Andreea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?! "Dacă ne apropiem noi doi, iau foc ambele case!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri