Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 29 ianuarie - 04 februarie 2018. Schimbari majore si probleme in familie pentru doua zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 29 ianuarie - 04 februarie 2018.

Berbec

Se întrezăresc modificări în relaţiile familiale. Sunt posibile discuţii aprinse pe teme patrimoniale. Însă, cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să lămureşti orice dispută, ba chiar să mulţumeşti pe toată lumea. Orientează-ţi eforturile spre îmbunătăţirea condiţiilor spaţiului în care locuieşti sau spre achiziţionare unor bunuri necesare traiului gospodăresc. Apar noutăţi în plan sentimental. O relaţie amoroasă îşi poate schimba termenii de desfăşurare sau se poate finaliza definitiv.

Relaţiile cu generaţiile mai tinere decât tine, inclusiv copiii îţi pot răscoli sufletul, însă, de fapt este vorba despre felul în care priveşti tu aceste personaje.

Taur

Săptămâna debutează cu activităţi intelectuale, demerusuri ce ţin de acte, documente, înscrisuri, corespondenţă cu persoanele din anturajul apropiat. De asemenea este posibil să călătoreşti pe distanţe scurte în diverse scopuri personale sau profesionale. Vorbeşte puţin şi ascultă mai mult.

Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate. Sunt momente bune pentru a lămuri chestiuni patrimoniale, a rezolva treburi gospodăreşti care trenează de ceva vreme şi chiar pentru a plănui schimbări importante legate de bunuri patrimoniale. Persoana iubită îţi poate oferi surprize plăcute, invitându-te la un spectacol de teatru, film sau antrenându-te în activităţi recreative.

Gemeni

În prima parte a săptămânii eşti preocupat de creşterea veniturilor tale din activitatea profesională desfăşurată.

Poţi primi bani, favoruri, însă şi veşti legate de modificarea regimului muncii şi implicit a salarizării. Îndeplineşlte-ţi sarcinile de lucru corect şi la timp, chiar dacă există, decamdată, restricţii şi animozităţi, la locul de muncă. Este bine să te rezumi la cheltuielile strict necesare şi să eviţi investiţiile şi împrumuturile. Mentalul este răscolit, iar comunicarea deficitară. Evită activităţile care te solcită mult, discuţiile de anergură şi luarea deciziilor importante. Relaţiile cu unele rude sau prieteni apropiaţi sunt tensionate, fiind posibil să îţi schimbi definitiv atitudinea şi părerea faţă de aceste persoane.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mihai Voropchievici 29 ianuarie - 4 februarie 2018. O saptamana a schimbarilor pe toate planurile

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Horoscopul Kabbalah, cu Mihai Voropchievici. Descopera cele 12 semne mistice ale vietii

Horoscop Camelia Patrascanu 29 ianuarie - 4 februarie. Cum ne va influenta Luna Plina de miercuri

DESCOPERĂ: Pe ce dată pică Sfântul Andrei 2021

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri