Horoscopul dragostei pentru luna aprilie

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie.
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie.

Afla de la noi ce iti pregatesc astrele pentru luna aprilie in viata amoroasa si cum sa atragi cat mai mult noroc in viata ta.

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie. Afla de la noi ce iti pregatesc astrele pentru luna aprilie in viata amoroasa si cum sa atragi cat mai mult noroc in viata ta.

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie.
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie. [Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Viata ta amoroasa va fi una foarte fericita in luna aprilie. Daca ai o persoana speciala in viata taa, totul va decurge cu foarte multa naturalete si te vei simti extrem de fericita.

Taur

Viata ta sentimentala este foarte stabila, dar fara prea multa distractie si bucurie. Daca te afli intr-o relatie, totul va fi bine.

Gemeni

Cu dragostea o vei duce foarte bine in luna aceasta si va fi o perioada foarte fericita si plina de intelegere. Petreci tot mai mult timp cu partenerul de viata si ai parte de tot ce iti trebuie.

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 1 aprilie 2021! Află ce zodie primește poprire pe salariu!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Rac

In luna aceasta dragostea nu este importanta pentru tinesi te veidedica complet muncii tale. Vei avea rezultate extraordinare pe plan profesional, dar viata sentimentala ramane in asteptare.

Leu

Nu o duci deloc rau in dragoste, daca ai pe cineva langa tine, tu si partenerul tau veti fi foarteapropiati si pasiunea va renaste.

Fecioara

Luna aprilie va  fi o luna  extraordinara pentru tine. Te afli intr-un momentfavorabil cand vine vorba de dragoste. Daca te afli deja intr-o relatie, totul va continua la fel ca luna trecuta, cu foartemult calm.

Balanta

Este foarte important pentru tine ca partenerul de viata sa te inteleaga si sa vorbeasca aceeasi limba cu tine, cat si sa iti impartaseasca sistemul de valori.

Scorpion

Luna aprilie iti va merge foarte bine in dragoste si, daca ai pe cineva langa tine, totul va decurge in limitele normalitatii vietii. Daca esti singura, vei putea avea o relatie sporadica si foarte distractiva.

Sagetator

Situatia ta esteexcelenta cand vine vorba de dragoste si vei avea parte de toata fericirea si armonia din lume.

Capricorn

Situatia ta amoroasa nu este deloc importanta pentru tine si teconcentrezi preponderent pe alte lucruri. Oricum iti mergefoarte bine pe celelalte planuri si esti foarte implinita sufleteste.

Varsator

Relatia cu partenerul tau de viata este minunata.

Va intelegeti reciproc si va acordati foart mult respect unul altuia.

Pesti

Indiferent daca esti implicata sau nu intr-o relatie, tu vei fi foarte fericita. Intelegerea pe care o primesti de la partener te face sa fii invidiata decei din jurul tau.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Daca nu aș mai avea emoții, nu aș mai fi eu

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Visul neîmplinit al Deliei Budeanu

Top coafuri pentru mirese la modă toamna aceasta

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies