Horoscopul AstroCafe nu minte niciodata! Luna MAI 2017 cu tragedii, divorturi si certuri - previziuni astrale pentru fiecare zodie in parte


Horoscopul AstroCafe nu minte niciodata! Luna MAI 2017 vine cu tragedii, divorturi si certuri. Iata previziunile pentru fiecare zodie in parte.

Rac

Situaţii controversate, dialoguri desfăşurate în taină, aflarea unor secrete profesionale, dar şi personale ale unora din anturajul apropiat alcătuiesc climatul întregii perioade analizate. În prima parte a lunii vei fi în mijlocul atenţiei, prietenii şi susţinătorii de la serviciu de asemenea, dar parcă simţi că în aer pluteşte ceva. Pe undeva aşa şi este în sensul că există duşmănii ascunse, conflicte mocnite şi animozităţi vechi. Fii foarte prudent în vorbe şi fapte. Cine pare că acum te susţine şi se tot învârte în preajma ta, de fapt adună informaţii despre tine pentru a le folosi undeva, cândva. Sensibilitatea-ţi înnăscută ar trebuie bine controlată şi poţi foarte bine să faci asta. Sănătatea continuă să fie vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. Posibile analize şi consultaţii medicale.

Leu

Parcă ai fi pe o scenă, în care ai rolul principal! Multe întâlniri şi dialoguri cu persoane oficiale, prezentări pe care trebuie să le faci altora, dar într-un cadrul oficial. Unele dintre acestea se pot desfăşura în străinătate, departe de locurile natale. Prudenţă, calm, alege cu grijă vorbele şi gesturile, pentru că unii te vor lua drept model şi te vor urma întocmai. Tumultul din segmentul profesional îţi poate crea neplăceri acasă, în familie. Ar fi bine să te ocupi şi de cei dragi, chiar dacă poate nu vor fi de acord cu acţiunile tale socio-profesionale. Relaţiile cu prietenii şi susţinătorii se animă mult în a doua parte a lunii. Sunt şanse de a demara proiecte de anvergură cu unii, mai ales cu persoane aflate în străinătate. Voinţa este mare, puterea de acţiune de asemenea, însă este posibil să apară controverse între tine şi ceilalţi. Asta pentru că vei descoperi că unii au interese ascunse, total diferite de ale tale, aspect ce ar trebui luat în calcul.

Fecioara

Rezolvări financiare, final de capitol relaţional cu prietenii şi rudele, activităţi intelectuale de anvergură! Se pare că vei avea mult de lucru în această lună, mai ales la serviciu alături de şefi şi oficialităţi conexe. Îţi va plăcea să fii în centrul atenţiei, chiar dacă pe o poziţie secundară. Pe de altă parte este posibil să mergi la cursuri, să te angrenezi în diverse etape de şcolarizare sau să-i înveţi pe alţii, să le predai din cunoştinţele tale. Călătorii din varii motive, schimb de informaţii, acumulare de informaţii noi şi punerea lor în practică. Totuşi ar fi bine să-ţi temperezi elanul educativ, pentru că unii, mai ales şefii şi colegii de la locul de muncă s-ar putea să devină invidioşi. Multă forfotă în plan profesional, fiind posibil să obţii o funcţie de conducere şi sarcini de lucru de mare responsabilitate. Este bine să revizuieşti relaţiile cu anturajul apropiat. Chiar este vremea să te desprinzi de cei care doar profită de pe urma şi îţi tot încurcă programul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Surpriză! Ce a spus mama lui Emanuel de la Survivor România despre relația războinicului cu Elena Ionescu! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri