Horoscopul AstroCafe nu minte niciodata! Luna MAI 2017 cu tragedii, divorturi si certuri - previziuni astrale pentru fiecare zodie in parte


Horoscopul AstroCafe nu minte niciodata! Luna MAI 2017 vine cu tragedii, divorturi si certuri. Iata previziunile pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Se lămuresc multe aspecte personale pe parcursul acestei luni. În primul rând este bine să-ţi revizuieşti relaţiile cu propria ta persoană şi apoi cu ceilalţi. Chiar dacă apar stări de spirit neliniştitoare adoptând un stil de viaţă potrivit ţie în această etapă a vieţii vei depăşi totul cu brio. În plan financiar se află Soarele, însă precauţia şi sfaturile unor specialişti sunt binevenite. După 17 Mai apar rezolvări financiare, poate chiar şi schimbări salariale sau ale condiţiilor de muncă. Final de capitol vizavi de câştiguri de la şi prin alţii. Sunt posibile plata unor daune, rezolvarea unor moşteniri sau partaje. Foarte dinamice sunt relaţiile cu prietenii apropiaţi, cu neamurile şi alte cunoştinţe. Conflicte, situaţii care par fără sens, dialoguri pe tonmuri ridicate. Cu siguranţă te vei desprinde de unii apropiaţi, dar se face loc pentru alţii. Cultivă conştient gândirea pozitivă!  

Taur

O perioadă benefică, pentru că îţi poţi lămuri chestiuni personale trenante, poţi dialoga pe îndelete cu tine însuţi şi poţi schimba multe şi mărunte în viaţa ta. Străluceşti oriunde apari şi pentru mulţi poţi deveni chiar un model demn de urmat. Totuşi, fereşte-te să povesteşti prea mult despre tine şi intenţiile tale. Există riscul să pari ceea ce nu eşti şi nu ai vrea să fii. Segmentul financiar este foarte dinamic în sensul că sunt şanse să cheltuieşti mult şi bine pe diverse. Însă abia după 21 Mai îţi vin bani mai mulţi, iar tendinţa de a cheltui se va accentua. Se conturează o etapă nouă de câştig din munca proprie. Relaţiile parteneriale se animă în preajma datei de 25 Mai. Dialoguri importante, anularea unor înţelegeri, separări în cadrul unui cuplu, desprinderi din colaborări profesionale. Hiba acestor tipuri de relaţii este legată de bani, probabil de felul în care vrei tu să obţii venituri sau să cheltuieşti. Ţine cont şi de nevoile celorlalţi.

Gemeni

Relaţiile cu prietenii se îmbunătăţesc vizibil mai ales după 4 Mai. Îţi va fi foarte clar cine te susţine cu adevărat, cine merită în continuare sprijinul şi atenţia ta. Totuşi fii circumspect şi fereşte-te de a povesti multe şi mărunte despre tine şi planurile tale. Este important ca în prima parte a lunii să te detaşezi de cotidian şi încă să meditezi la ce anume vrei să faci mai departe. Ai şanse minunate pe tot parcursul lunii să schimbi planuri personale şi profesionale. Relaţiile cu ceilalţi se îmbunătăţesc numai dacă îţi îmbunătăţeti relaţia cu tine însuţi. Investeşte timp şi energie în dezvoltarea ta personală, iar restul va veni de la sine. Sănătatea este vulnerabilă, dar vei găsi variante bune care te vor ajuta mult. Totul este să te îngrijeşti corespunzător şi să te odihneşti conştient. La serviciu se conturează schimbări pe la mijlocul lunii. Poate fi vorba despre finalul unui proiect, despre modificări ale condiţiilor de lucru sau apariţia unor colegi noi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Nuntă secretă la Puterea Dragostei!? Ella a îmbrăcat rochia de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri