Horoscopul 20 - 26 ianuarie 2020. Vărsătorii sunt în centrul atenției


Săptămâna 20-26 ianuarie va fi cu și despre vărsător! Haideți să vedem ce ne-au rezervat astrele.


In articol:

Celelalte unsprezece semne zodiacale por sta liniștite, pentri că săptămâna aceasta, vărsătorul e în prim plan. În plin sezon, nativii avestei zodii vor resimți noua săptămână ca pe o gură de aer proaspăt, iar cei născuți în alte zodii vor avea un week-end plin de distracție, relaxare și prietenii noi sau vechi. Toate acestea se datorează Lunii Noi din vărsător, de vineri. Astrele sunt de partea ta, așa că hai să vedem cum arată horoscopul săptămânii.

Mai puțină muncă, mai multă distracție!

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

BERBEC: Acum că a început sezonul vărsătorului, ești mai puțin îngrijorat în ceea ce privește munca și mult mai entuziasmat de a te întruni cu prieteni și cunoștințe. Asigură-te că prioritizezi prieteniile, distracția și bucuria pentru că vei avea această posibilitate doar o perioadă scurtă de timp, iar lucrurile se pot înrăutăți. Luna Nouă de vineri te împinge către a găsi oameni noi, cu pasiuni similare.

Citeste si: Calendarul celor mai grele zile din 2020! Activitățile planetare care dăunează nativilor!

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

TAUR: Sezonul vărsătorului te ajută să urci cu ușurință pe scara ierarhică și să îți atingi obiectivele impuse în planul carierei. Ești pregătit să muncești mai multi pentru visurile tale, iar prietenii sunt acolo pentru a-ți oferi suportul necesar. Luna Nouă te va influența în sens pozitiv tot din punct de vedere al job-ului și îți va lărgi orizonturile de gândire. Tratează această perioadă ca pe imposibilitatea de a eșua și  vei reuși cu siguranță tot ce ți-ai propus.

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

GEMENI: Pentru tine, dragă geamăn, va fi o săptămână ocupată. Luna Nouă îți aduce posibilități de dezvoltare pe toate planurile, fie că este vorba despre educație, călătorii, job sau relații interumane. Încearcă să privești diferit persoanele din cercurile apropiate și le vei descoperi calități noi. Mai mult decât atât, folosește acest impuls astrologic pentru a evolua.

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

RAC: Ei bine, impulsurile în ceea ce te privește pe tine sunt la nivel sexual. Cauți experiențe noi în partenerul tău de viață, iar Luna Nouă de vineri te va ajuta să manifești aceste intenții la nivelul intimității, sexualității și al implicării. E bine să îți dai carapacea la o parte, vulnerabilitatea te va ajuta să descoperi o latură nouă a relației voastre.

Citeste si: Zodiile care vor deveni părinți în 2020! Ce poate fi mai frumos decât să dai naștere unui suflet?

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

LEU: Te afli în cea mai romantică perioadă din an, așa că e bine să profiți de chimia formată între tine și un „cineva” anume, chiar dacă sunteți diferiți. Ideal ar fi să ții cont că extremele se atrag și să adresezi către Univers tot ceea ce ți-ai dori pe plan emoțional și de la o relație. Ai grijă să fii clar și să fii atent la indiciile pe care le primești, profită de tot ceea ce ai în jur.

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

FECIOARĂ: Sezonul vărsătorului te ajută să îți organizezi ambele lumi: cea interioară formată din sănătate mentală și stare generală de bine, precum și cea exterioară, în care putem include rutina, programul și ordinea (din spațiile personale). Luna Nouă de vineri te ajută să vocalizezi dorințele pe plan personal precum cele care vizează sănătatea, transformarea și evoluția și îți va da energia necesară pentru a bifa cât mai multe dintre ele. Știm cât de obsedată ești de ordine, așa că poți să iei perioada ata ca pe o „curățenie de iarnă”!

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

BALANȚĂ: Te vei simți încrezătoare, glamouroasă și vei emana energie pozitivă (dacă ești conștientă de schimbările pozitive pe care le-ai experimentat în ultima perioadă). E bine să îi ajuși și pe cei din jur să aibă o stare ca a ta, să își mărească eventual stima de sine pentru că tu radiezi sex- appeal. Mai mult decât atât, de vineri ar fi bine să fii dispusă să renunți, măcar puțin, la perfecțiune, comparații și la a-i mulțumi pe alții. Ai în vedere atât: TU contezi, TU ești importantă, părerea TA e cea relevanto și vei avea parte de o perioadă prosperă!

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

SCORPION: Siguranță, acesta este cuvântul cheie. Te vei întoarce la toate lucrurile care te fac să simți că ești în siguranță: oameni, sentimente, locuri etc. Va fi o perioadă sensibilă, așa că nu trebuie să fii temător în a-ți recunoaște sentimentele. Luna Nouă te va ajuta să-ți manifești intențiile în privința familiei sau a locului pe care-l numești „acasă”, așa că dacă  trebuie să treci peste ceva sau vrei să îți îmbunătățești relațiile familiale, acum e perioada propice, atâta timp cât rămâi pozitivă.

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

SĂGETĂTOR: Discuțiile clare duc către o mai bună înțelegere- după asta trebuie să te ghidezi. Sezonul acesta trebuie să vorbești clar și direct, inteligent și cu compasiune. Dacă simți ceva, nu trebuie să taci- ascultă cu atenție și spune tot ce te deranjează. O Lună Nouă în sectorul zodiei tale te va ajuta cu o comunicarea și gândirea necesare pentru a atinge succesul.

Citeste si: Zodiile care își cunosc sufletul pereche până la finalul lunii

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

CAPRICORN: Sezonul Vărsătorului va însemna, în ceea ce te privește, siguranță financiară, putere și acuratețe. Te va ajuta să înțelegi mai bine oamenii, ideile și valorile pe care le prețuiești, iar Luna Nouă de vineri, se va poziționa- surpriză mare- în casa veniturilor tale. Te vei gândi la noi modalități prin care să te simți mai sigur, iar gândirea ta analitică va depăși granițele normalului.

E timpul petrecerilor

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

VĂRSĂTOR: După un început de an foaaarte lent, sezonul vărsătorului te trezește din această amorțeală de iarnă și te „aruncă” direct în mijlocul petrecerii aniversare. Luna Nouă de vineri te ajută să creezi o listă mentală a tuturor intențiilor, idealurilor, scopurilor și viziunilor pe care le ai și manifestarea acestora va fi realizată de către Univers, cu puțin ajutor din partea ta. Dar, ai grijă- trebuie să fii pe fază!

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

PEȘTI: În această perioadă ar fi bine să te gândești la tine, să îți iei câteva zile libere și să te gândești la anul care a trecut- ce ai reușit să obții și ce nu. Te va ajuta să găsești toate elementele încă prezente în viața ta, care nu sunt demne de tine. Luna Nouă îți va asculta dorințele în aceste privințe și te va ajuta să-ți dai un mic „reset” pentru a termina ianuarie printr-un progres remarcabil.

 


Citește și:

Horoscop Camelia Pătrășcanu 20 - 26 ianuarie 2020. Două zodii dau lovitura pe toate planurile

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Horoscop Cassandra 20-26 ianuarie 2020. Trei zodii ajung la epuizare, două zodii cunosc o persoană specială

Calendarul celor mai grele zile din 2020! Activitățile planetare care dăunează nativilor!

Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în anul 2020! E anul lor!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri