Horoscop Camelia Pătrășcanu 20 - 26 ianuarie 2020. Două zodii dau lovitura pe toate planurile


Iată ce anunță astrele pentru săptămâna viitoare.


In articol:

Horoscop Camelia Pătrășcanu 20- 26 ianuarie 2020. Cunoscuta astroloagă Cristina Pătrășcanu a anunțat cum va fi următoarea săptămână pentru fiecare zodie în parte. Se anunță șapte zile pline de neprevăzut, în care trei zodii pot primi niște vești care le schimbă viața. Balanțele sunt sfătuite să fie atente la drum, în cazul Gemenilor pot apărea dispute cu partenerul de viață.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Citeste si: Horoscop Cassandra 20-26 ianuarie 2020. Trei zodii ajung la epuizare, două zodii cunosc o persoană specială

Citeste si: Calendarul celor mai grele zile din 2020! Activitățile planetare care dăunează nativilor!

Citeste si: Zodiile care își cunosc sufletul pereche până la finalul lunii

BERBEC- au lupte de purtat, încă de luni și marți, când au sentimentul că nu sunt ascultați și că nu li se face dreptate. Toată săptămâna încearcă să se impună și să își facă dreptate. În weekend reculegere.

TAUR- săptămâna aduce discuții de luni cu un partener legate de ce nu face acesta. Pierd pe mâna altcuiva. Restul săptămânii trebuie să fie atenți la informațiile ce vin din străinătate ori de la persoane sus puse.

Pot fi hotărâri ori acte.

GEMENI- accent pus pe relații, ce fac ceilalți, pot apărea dispute cu partenerul de viață. Calcule financiare miercuri și joi. Simt nevoia de schimbare, de a merge pe alt drum.

RAC- multă muncă încă de luni și marți. Pot apărea confruntări. Se păgubesc singuri cumva, daca nu apelează la un partener pentru ajutor.

Horoscop Camelia Pătrășcnau
Horoscop Camelia Pătrășcnau

Nativii zodiei Fecioară pregătesc ceva special

LEU- sunt în formă bună, tonus minunat, sunt cu chef de vacanță. Sunt foarte creativi si cam dau lumea peste cap pentru că ceilalți nu sunt în ritmul lor. Muncesc pe rupte miercuri și joi, dau multe ordine și nu prea stau la discuții.

FECIOARĂ- Săptămână liniștită la început. Pregătesc ceva si sunt foarte atente la gramajul interior să fie foarte fin. Miercuri și joi strălucesc, sunt în formă maximă. își pun cunoștințele în valoare. Spre finalul săptămânii fac o schimbare la serviciu.

BALANȚĂ- multe întâlniri luni și marți. Atente la aspectele juridice, atenție la drum. E risc de amendă sau tot felul de greșeli ce vor fi taxate. Luna nouă aduce o schimbare pentru unele balanțe care au chef de flirt.

SCORPION- banii sunt țintiți luni și marți. Se fac calcule. Miercuri și joi își pun la punct o strategie de abordare a unei persoane.

SĂGETĂTOR- sunt orgolioși luni și marți. Se ceartă cu toată lumea. Simt că e momentul lor și trebuie să se impună. Deranjeazăa destul de mult în jurul lor. Spre finalul săptămânii se liniștesc lucrurile.

CAPRICORN- atenție la sănătate luni și marți. Au sentimentul că nu pot controla lucrurile. Își revin miercuri și joi, lucrurile încep să se regleze.

VĂRSĂTOR- saptămana cu multe întâlniri sau călătorii. Important e să își facă starea și dispoziția pentru a reuși. Miercuri și joi atenție la sănătate.

PEȘTI- sunt autoritari, iau decizii, se implică. Sunt tensionați pentru că miza este mare. Miercuri și joi au susținători, simt că nu sunt singuri și că sunt pe drumul cel bun.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Cassandra 20-26 ianuarie 2020. Trei zodii ajung la epuizare, două zodii cunosc o persoană specială

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

Horoscop Mariana Cojocaru 19 - 25 ianuarie 2020. Afecțiuni karmice greu de suportat, lucrurile scapă de sub control

Calendarul celor mai grele zile din 2020! Activitățile planetare care dăunează nativilor!

Zodiile care își cunosc sufletul pereche până la finalul lunii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri