Horoscop zilnic - 8 februarie: Leii primesc o veste la care nu se asteapta


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 8 februarie 2017.

Berbec

Familia si mediul confortabil de acasa sunt cele iti capteaza astazi cea mai mare parte din timp. Exista tendinta de a fi mai grijului dar si de a cere sustinerea emotionala a celor dragi, iar pentru a-i vedea pe toti fericiti s-ar putea sa uiti ca ai un buget limitat sau ca nu sunt necesare totusi atatea extragavante. Planurile facute acum o saptamana pot necesita reevaluari si corectii.

Taur

Actiunile tale de azi se invart preponderent in jurul familiei si a persoanelor din cercul tau de apropiati. Poti face scurte deplasari pe la rude, sarindu-le rapid in ajutor, atat financiar cat si prin sustinere emotionala. Totusi, incearca sa eviti a te arata astazi mai generos decat esti de obicei si a promite mai mult decat poti onora, chiar daca ai numai intentii bune.

Gemeni

Chiar daca ai un anume fler financiar, bazandu-te pe evaluarea atmosferei, a contextului social, exista totusi riscul ca deciziile care privesc administrarea bugetului sa fie luate sub influenta emotiiilor. Incearca sa iti mentii repere realiste si implicarea constanta referitor la proiectele tale si mai ales nu te culca pe o ureche, crezand ca daca iti arati entuziasmul, lucrurile sunt deja rezolvate.

Rac

Impresionabil, idealist si predispus fluctuatiilor de ordin emotional, astazi ar fi recomandat sa cauti compania reconfortanta a prietenilor pentru a petrece ziua intr-un mod cat mai relaxant. Riscul de a cheltui excesiv doar pentru a face impresie sau pentru asigurarea unui anume confort este destul de ridicat, asa ca tine cont mai ales daca ai o viziune optimista in privinta echilibrarii bugetului.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Relaxare 1 iunie: ce avem voie sa facem de la 1 iunie. Lista completa a masurilor de relaxare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri