Horoscop zilnic 29 decembrie: Clipe de cumpănă pentru două zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 29 decembrie 2018.

Rac

În urma discuţiilor cu un prieten sau cu cineva din segmentul profesional vei avea nevoie de retragere din forfota cotidiană pentru a te gândi la cele aflate. Temele principale sunt legate de banii şi bunurile comune cu alţii şi de investiţiile pe care le ai în plan. Evită să povesteşti prea multe detalii despre tine şi acţiunile tale personale. Unii te pot interpreta greşit.

Leu

Tema principala a zilei este reprezentata de prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi sa eviti provocarile si implicarea in problemele altora. O persoana importanta iti poate da sfaturi utile sau solutii bune la problemele care te framanta in ultima vreme. Spre seara, invita-ti prietenii de încredere la o sueta.

Fecioara

Domeniul profesional iti atrage atentia in mod deosebit astazi. Sunt posibile dialoguri aprinse cu sefii. Fii prudent si incearca sa te explici in cuvinte putine, dar concise. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit. Calm, detaşare şi încredere! Este momentul să te gandesti la proverbul „fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă feresc singur“.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bianca Drăgușanu, gest șocant după ce a primit un cadou de la Alex Bodi: „Cumpără-ți o viață”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri