Horoscop zilnic - 11 aprilie: Sagetatorii si Pestii primesc vesti importante


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 11 aprilie 2017.

Berbec

Fiind o zi marcată de Luna Plină în Balanţă, eşti direct vizat de energia uriaşă care se dezvoltă acum. Aşadar, domeniul de viaţă care se cere reconfigurat şi analizat este cel relaţional. Probabil eşti nevoit să clarifici unele relaţii din viaţa ta, indiferent dacă acestea sunt din zona profesională sau personală. Cert este că s-au acumulat tensiuni acolo, iar acum e bine să faci un pas înapoi şi să recunoşti eventualele greşeli făcute faţă de cineva apropiat. Chiar dacă această zi poate părea apăsătoare, este benefică, prin schimbările care se pot produce în interiorul tău. Însă, pentru asta e nevoie să fii atent la reacţiile celor din jur şi la felul în care te percep.

Taur

O zi destul de încordată la locul de muncă. Fie eşti copleşit de volumul de muncă, fie te confrunţi cu tot felul de întârzieri, amânări sau blocaje, fie comunicarea cu colegii este viciată. În orice caz, e nevoie să-ţi dozezi cât mai eficient energia, pentru a face faţă cu bine tuturor provocărilor care apar. E bine de ştiut că astăzi este foarte importantă cooperarea cu cei din jur şi capacitatea ta de a fi clar în ceea ce transmiţi mai departe. Cu alte cuvinte, ar fi bine să-ţi asumi greşelile care se strecoară pe parcursul desfăşurării activităţii lucrative. În plus, este o zi care, prin starea fizică nu tocmai grozavă, doreşte parcă să-ţi atragă atenţia că e timpul să ai mai multă grijă de tine.

Gemeni

Este posibil ca ziua de astăzi să accentueze nişte tensiuni existente în relaţia sentimentală sau în relaţia cu o altă persoană dragă. Practic, nemulţumirile tale se referă la atenţia insuficientă pe care o primeşti şi la o serie de aşteptări pe care le ai de la ceilalţi şi care acum sunt blocate. Totuşi, astăzi ai şansa să conştietizezi care sunt schimbările pe care le poţi face, astfel încât să te simţi mai liber în acele relaţii. Poate fi vorba despre a renunţa la posesivitate şi control. Pe de de altă parte, Luna Plină de astăzi ar putea să-ţi stimuleze dorinţa de libertate şi de exprimare creativă, aşa că se pot dizolva şi unele blocaje interioare care te-au oprit până acum să iniţiezi un anume proiect.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Paste! Cateva zodii patimesc din cauza greselilor din trecut

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Horoscop SEXUAL pentru APRILIE 2017. Doua zodii isi pun in practica fanteziile, alte doua isi declara pasiunile ascunse

Horoscopul iubirii în aprilie 2017: Schimbari mari pentru doua zodii!

Fursecuri cu nucă. Se fac foarte ușor și nu sunt foarte dulci

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 25 ianuarie 2021! O zodie are are mari probleme în cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri