Horoscop SEXUAL pentru APRILIE 2017. Doua zodii isi pun in practica fanteziile, alte doua isi declara pasiunile ascunse


Inca o luna dificila! Sa tragem aer in piept, fiindca aprilie 2017 s-ar putea sa ne dea de furca cel putin la fel de mult ca martie, daca nu chiar mai mult.

Horoscop aprilie 2017. Berbec

Horoscop aprilie 2017. Jupiter se află în continuare, până în toamnă, în casa relaţiilor Berbecului, insuflându-ţi o mare capacitate de dăruire, dar şi nevoi şi aşteptări afective pe măsură.

În aprilie 2017 Soarele, stăpânul casei erotismului Berbecului, se află chiar în Berbec, ceea ce indică vigoare sexuală şi avânt romantic.

Conjuncţia pe care Soarele o face cu Uranus te îndeamnă către noi experimente şi poate să îţi aducă surprize, în timp ce opoziţia Soare-Jupiter îţi sporeşte foamea relaţională, dându-i proporţii pantagruelice.

Există, aşadar, multă dorinţă şi multă putinţă. Din păcate, cu şansa nu stai prea bine, iar poziţia dificilă a lui Venus te lasă cu unele frustrări sau neîmpliniri. Doar temporar, însă.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri