Horoscop Urania săptămâna 8 – 14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător


Horoscop Urania săptămâna 8 – 14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător

Previziuni Urania pentru perioada 8 – 14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător.

Berbec

În prima parte a zilei de 8 decembrie, interes pentru chestiunile de principiu, pentru stabilirea opţiunilor şi ataşamentelor adecvate nevoilor lor. Dorinţa Berbecilor va una protectivă, ei nedorind să se lase târâţi de impresii, valori false.

Impulsuri puternic resimţite, în legătură cu evoluţia lor socială, profesională, umană sau de crez interior, din 13 decembrie, când Mercur va intra, pentru a doua oară, în Săgetător, semn în care va rămâne până pe 5 ianuarie 2019, şi care le va da posibilitatea să se informeze ori să primească precizări importante în această direcţie care să le uşureze deciziile.

Bună comunicare cu străinătatea prin intermediul relaţiilor personale sau cu reprezentanţii unor instituţii. Între 8 decembrie, după ora 14:02 ‘, şi 11 decembrie noaptea, nevoie de concentrare asupra premiselor sociale şi/sau profesionale care sunt supuse presiunilor exterioare; efort de rezistenţă şi autodepăşire.

Între 11 decembrie, după ora 01:40‘, şi prima parte a zilei de 13 decembrie, informaţii care nu fac plăcere, care surprind în mod neplăcut ori care îi pun pe gânduri în legătură cu unii dintre prietenii lor.

Întâlniri care evoluează spre ceartă, harţă, ostilitate.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Reţete naturale pentru gomaj şi exfoliere. Aşa vei avea o piele catifelată

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Consumă acest amestec minune timp de 14 zile şi poţi să mănânci apoi ce vrei că nu se va mai depune nici un kilogram pe tine

Câştigătoarea unui concurs de frumuseţe, obligată să se căsătorească. ”Mă viola în fiecare noapte”

Te culci tarziu, esti dezordonata si injuri? Oamenii inteligenţi fac toate astea! Descoperirea uimitoare a cercetatorilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Istoria croissantului. S-a inventat în formă de semilună, pentru a simboliza turcii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri