Horoscop URANIA saptamana 14 - 20 Octombrie 2017 - Probleme in familie pentru o zodie, certuri in cuplu pentru alta!


Citeste horoscopul Uraniei pentru saptamana 14 - 20 octombrie 2017.

Horoscop Urania Rac

Între 14 şi 15 octombrie, la prânz, dorinţă puternică de afirmare prin intermediul banilor, de emancipare financiară a tinerilor sau de salt la nivelul salarizării, cea din urmă este mai greu de pus în practică pentru că nativii vor fi obligaţi să înfrângă rezistenţa unor şefi de departamente sau condiţionări legislative. Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanţei şi-i va transforma, brusc, şi, poate, împotra lor, atât pe femei cât şi pe bărbaţi, în nişte „gospodine”, în furnicuţe harnice care vor găsi chiar o plăcere în a-şi pune casa la punct. Condiţii pentru o mai bună înţelegere în familie, pentru împăcare, pentru calmarea spiritelor. Între 15 octombrie, după ora 14:19', şi 17 octombrie seara, unii vor fi obligaţi să se concentreze pe învăţătură, pe lecţii practice.

Deplasări anevoioase. Între 17 octombrie, după ora 20:35', şi zorii zilei de 20 octombrie, interesante abordări patrimoniale, regăsirea identităţii prin conştientizarea unor factori ce ţin de familie, tradiţie, educaţie, limbă, religie. Posibilă nouă etapă de viaţă asumată pe cont propriu prin ruperea de mediul familial al unor nativi ce pleacă „la casa lor” prin schimbarea domiciliului sau în urma căsătoriei. Evenimentele se pot precipita în preajma datei de 19 octombrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Balanţă.

În seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra în zodia Scorpionului şi, de acolo, din casa a V-a, va răscoli puternic toate tipurile de sentimente, creând tulburări sufleteşti atât părinţilor, în relaţia cu copiii lor, cât şi celor care au o relaţie sentimentală ce le oferă surprize şi le pune răbdarea la încercare, situaţie ce pare „să dea în clocot” pe 20 octombrie, după ora 04:41'. Contextul mai poate genera crize de creaţie, nemulţumire faţă de stadiul în care se află un proces de creaţie, felul în care (nu) progresează pregătirea lor pentru un rol sau o postură publică (concert, recital, debut, premieră, etc.).

Citeste continuarea pe pagina 5 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Mama lui Iancu Sterp, detalii incendiare despre relaţia cu tatăl copiilor ei! "Pe Nicolae l-am iubit mult, dar am şi suferit"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri