Horoscop URANIA saptamana 14 - 20 Octombrie 2017 - Probleme in familie pentru o zodie, certuri in cuplu pentru alta!


Citeste horoscopul Uraniei pentru saptamana 14 - 20 octombrie 2017.

Horoscop Urania Berbec

Între 14 şi 15 octombrie, la prânz, interes pentru latura sentimentală. Berbecii vor fi nişte părinţi autoritari şi imperativi încercând, deseori să-şi impună punctul de vedere sau viziunea despre lume şi viaţă în faţa copiilor lor. Probabil va fi o avalansă de argumente şi insistenţe. Totuşi afectivitata ooate şchiopăta din cauza unei lipse de încredere în persoana vizată; alteori, nativii pot ajunge la concluzia că respectiva persoană nu este indicată pentru a continua un drumîn viaţă împeună. Calcule şi analize cu privire la viitor.

Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanţei şi va atrage, pentru câteva săptămâni, un strop de noroc în relaţiile parteneriale, mai ales în afaceri, proiecte comune, contracte. Posibilă şansă de a ţine sub control un conflict cu sau fără componentă procesuală. Între 15 octombrie, după ora 14:19', şi 17 octombrie seara, mici indizpoziţiiorganice mai ales de natură digestivă şi/sau hepato-biliară. Muncă multă, efort în desfăşurara activităţilor cotidiene. Între 17 octombrie, după ora 20:35', şi zorii zilei de 20 octombrie, perioadă bună pentru a atenua nişte conflicte sau de a provoca o împăcare, mai ales în plan conjugal. Contextul va funcţiona în acest registru şi în următoarele zile, din cauza impactului pe care îl va avea fza de Lună Nouă care se va produce pe 19 octombrie, la ora 22:12', şi care poate înlesni instaurrea unui nou registru relaţional mai calm, mai temperat, mai profitabil.

În seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra în zodia Scorpionului şi le va marca sectorul casei a VIII-a într-un chip nu tocmai fericit, împingându-i spre soluţii financiare şi materile care nu le vor face cinste (artificii şi ocolirea legii). Pe 20 octombrie, după ora 04:41', ambalări interioare provocate de una sau mai multe situaţii care evoluează prost şi care le dau bugetul lunar, veniturile sau câştigurile speculative peste cap.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri