Horoscop URANIA saptamana 14 - 20 Octombrie 2017 - Probleme in familie pentru o zodie, certuri in cuplu pentru alta!


Horoscop URANIA saptamana 14 - 20 Octombrie 2017 - Probleme in familie pentru o zodie, certuri in cuplu pentru alta!

Citeste horoscopul Uraniei pentru saptamana 14 - 20 octombrie 2017.

Horoscop Urania Berbec

Între 14 şi 15 octombrie, la prânz, interes pentru latura sentimentală. Berbecii vor fi nişte părinţi autoritari şi imperativi încercând, deseori să-şi impună punctul de vedere sau viziunea despre lume şi viaţă în faţa copiilor lor. Probabil va fi o avalansă de argumente şi insistenţe. Totuşi afectivitata ooate şchiopăta din cauza unei lipse de încredere în persoana vizată; alteori, nativii pot ajunge la concluzia că respectiva persoană nu este indicată pentru a continua un drumîn viaţă împeună.

Calcule şi analize cu privire la viitor.

Pe 14 octombrie, Venus va intra în zodia Balanţei şi va atrage, pentru câteva săptămâni, un strop de noroc în relaţiile parteneriale, mai ales în afaceri, proiecte comune, contracte. Posibilă şansă de a ţine sub control un conflict cu sau fără componentă procesuală. Între 15 octombrie, după ora 14:19', şi 17 octombrie seara, mici indizpoziţiiorganice mai ales de natură digestivă şi/sau hepato-biliară.

Muncă multă, efort în desfăşurara activităţilor cotidiene. Între 17 octombrie, după ora 20:35', şi zorii zilei de 20 octombrie, perioadă bună pentru a atenua nişte conflicte sau de a provoca o împăcare, mai ales în plan conjugal. Contextul va funcţiona în acest registru şi în următoarele zile, din cauza impactului pe care îl va avea fza de Lună Nouă care se va produce pe 19 octombrie, la ora 22:12', şi care poate înlesni instaurrea unui nou registru relaţional mai calm, mai temperat, mai profitabil.

În seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra în zodia Scorpionului şi le va marca sectorul casei a VIII-a într-un chip nu tocmai fericit, împingându-i spre soluţii financiare şi materile care nu le vor face cinste (artificii şi ocolirea legii). Pe 20 octombrie, după ora 04:41', ambalări interioare provocate de una sau mai multe situaţii care evoluează prost şi care le dau bugetul lunar, veniturile sau câştigurile speculative peste cap.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii care isi tradeaza marea dragoste in octombrie!

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Zodii care isi gasesc marea dragoste in 2018! Au tot norocul din lume

Acestea sunt cele mai toxice cupluri de zodii! Isi fac rau zi de zi

Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Teo Trandafir și Mihai Hînda sunt “Bară la bară”, în fiecare vineri, pe Radio Impuls!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri