Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019: Marte va intra în zodia Gemenilor. Luna Nouă în Berbec


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 30 martie-5 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

Horoscop Urania: Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, evenimente de importanță minoră sau trecătoare care îl pot pune, totuși, pe câte un nativ, la încercare. Situații bizare care îl obligă pe nativ să fie prudent, retractil sau, chiar, defensiv.

În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c., pe fond, fiind vorba despre bani, mai ales despre cei câștigați din muncă proprie. Se pot intui momente favorabile unei discuții pe tema felului în care Taurii vor munci și vor fi plătiți, de acum încolo. Poate fi vorba de revizuirea unui contract mai vechi sau de punerea la punct a detaliilor unuia nou (o a doua activitate constantă, o colaborare sporadică). Contextul este favorabil prin capacitatea de a aduce în discuție chestiunile care-i nemulțumesc și care, până acum, nici nu au putut fi abordate, cu atât mai puțin soluționate.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC saptamanal 1-7 APRILIE 2019. Un nou MESAJ INTELEPT de primavara!

Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, relațiile cu prietenii vor fi avantajate prin potențialul de blândețe și armonie pe care îl va instaura tranzitul Lunii. Taurii vor beneficia de rezervele de solidaritate și amabilitate ale celor apropiați care vor demonstra o mare disponibilitate în a-i susține moral și alături de care pot petrece clipe plăcute menite să-i smugă din enervările și plictiselile cotidiene. Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, perioadă oarecum agitată. Uneori, Taurii vor fi străbătuți de neliniști (aparent) nemotivate, alteori, ei vor avea impresia că în jurul lor totul merge anapoda făcându-i exigenți, scupuloși, intoleranți cu greșelile altora. În sfârșit, din punct de vedere fiziologic, insomniile par a fi un aspect frecvent întâlnit. Evenimentele speciale se pot produce în urma impactului pe care îl va avea Luna Nouă în Berbec din 5 aprilie, în funcție, firește, și de locul pe harta cerului (cunoscut pe baza orei nașterii și, implicit, a Ascendentului) în care va opera.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri