Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019: Marte va intra în zodia Gemenilor. Luna Nouă în Berbec


Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019: Marte va intra în zodia Gemenilor. Luna Nouă în Berbec

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 30 martie-5 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

Horoscop Urania: Previziuni astrale zodia Berbec pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2019

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, surprize de la prieteni, informații care stârnesc uimirea cu privire la ceea ce fac aceia sau la situațiile prin care trece o cunoștință a Berbecilor. Alteori, nativii pot trece, alături de prietenii lor, prin situații interesante care îi vor obliga să se adapteze condițiilor nou create.

În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c. influențând în chip favorabil sectorul comunicării. Marte îi va face pe nativi mai abili în capacitatea de a se exprima, mai adaptabili, mai diplomaați și mai convingători în cazul unor examene sau a verificării cunoștințelor, mai ales în ipostaza probelor susținute oral. Oportuntăți de a face scurte deplasări, Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, perioadă mai calmă, bună pentru refacere organică sau sufletească ori pentru liniștiri ale spiritului obosit de provocările ultimelor zile.

Șansa de a ajunge la niște concluzii necesare pe fondul detașării de factorii de stres care le vor permite să vadă realitatea în mod adecvat.

Citeste si: HOROSCOP Cassandra pentru săptămâna 1-7 aprilie 2019. Berbecii se maturizează, Leii sunt îngrijorați de o moștenire

În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c. influențând în chip favorabil sectorul comunicării. Marte îi va face pe nativi mai abili în capacitatea de a se exprima, mai adaptabili, mai diplomaați și mai convingători în cazul unor examene sau a verificării cunoștințelor, mai ales în ipostaza probelor susținute oral. Oportuntăți de a face scurte deplasări, Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, perioadă mai calmă, bună pentru refacere organică sau sufletească ori pentru liniștiri ale spiritului obosit de provocările ultimelor zile. Șansa de a ajunge la niște concluzii necesare pe fondul detașării de factorii de stres care le vor permite să vadă realitatea în mod adecvat. Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, răstimp intens marcat de preocupări, activism, consum de energie, enervări, stres. Pe 5 aprilie, se va produce Luna Nouă în Berbec ceea ce va permite încheierea unei etape de un an, instaurată în 2018, pe vremea asta, și deschiderea unui nou circuit existențial până în primăvara lui 2020. Unele persoane pot trece prin situații limită: un avertisment, un ultimatum, un reper care le este adresat și care este perceput ca o presiune exercitată asupra lor din punct de vedere personal, moral, social sau profesional.

De la sârșitul răstimpului analizat, se anunță o perioadă mai complicată pentru rolul și postura socială a celor maturi sau a celor care „alunecă” spre 60 de ani: menținerea autorității, conservarea funcției, înfrângerea unor ostilități.

 

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Misiunea secreta pe care toti parintii ar trebui sa o respecte cu copilul lor

O să intre în pământ de RUȘINE! Ce secret teribil ascunde Andreea Mantea

O femeie a nascut propria nepoata la 55 de ani. "Nu as ezita sa o fac din nou"

Imagine de senzatie cu Adela Popescu! "Cate nu ati trecut macar o data prin asta?"

S-a aflat adevărul! Câte operații estetice are, de fapt, Mihaela Rădulescu

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 26 februarie 2021! O zodie trebuie să meargă la doctor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri