Horoscop Urania pentru săptămâna 20-26 iulie. Racul vrea să-și părăsească partenerul de viață


Astrele au pregătit o săptămână de foc pentru unele zodii. Printre acestea, se numără și Racul, care cu un ochi râde, iar cu celălalt va plânge!


In articol:

Berbec

Nativul Berbec va încerca să se odihnească prin metode care îi plac lui, însă nu va avea parte de prea mult timp, deoarece se va implica în activități care nu au nimic în comun cu relaxarea. Vor apărea ceva tensiuni în familie, se vor cheltui și ceva bani pentru cămin, însă se va face și ceva risipă.

Taur

Nativii Taur vor avea probleme cu somnul. Vor suferi de insomnii, iar acest lucru îi va face irascibili. În aceeași notă va trata și o moștenire pe care trebuie să o împartă cu mai multe rude. Va ridica tonul și își va cere partea care i se cuvine. S-ar putea ajunge și la tribunal cu această speță.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 20 - 27 iulie 2019. Urmează o săptămână cu multe planete retrograde. Ele aduc probleme mari pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Gemeni

Gemenii se vor afla în centrul atenției. Se vor bucura de laudele celorlalți, fie că este vorba de familie, colegi de serviciu sau prieteni. Dacă sunt implicați într-un litigiu, vor avea suucces deplin în instanță. Pe lângă toate acestea, nativul va fi nevoit să plece într-o călătorie, posibil de serviciu, la care visează de ceva timp.

Rac

Racul are o săptămână de foc. Astrele îl urcă, dar tot astrele îl coboară. Își va face ordine în gânduri și își va trasa obiectivele pricipale. Va avea succes total într-o chestiune legată de lege, în urma căreia se va alege cu o sumă foarte frumoasă de bani, însă se gândește foarte serios să pună capăt relației pe care o are acum.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Catina - proprietăți miraculoase și trucuri de creștere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri