HOROSCOP 20 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii cheltuie mult, Capricornii primesc vești importante


HOROSCOP 20 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii cheltuie mult, Capricornii primesc vești importante

HOROSCOP. O zi plină de răbdare și înțelepciune.

HOROSCOP BERBEC. Sunt prinși în tăvălugul actualității și îți canalizează toată forța și vitalitatea spre alții, spre scopuri ce par, la prima vedere, exterioare.

HOROSCOP TAUR.  Au reacții puternice în legătură cu prietenii lor, îi pot sprijini într-o aventură bănească sau pur și simplu o escapadă amoroasă.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 20 - 27 iulie 2019. Urmează o săptămână cu multe planete retrograde. Ele aduc probleme mari pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

HOROSCOP GEMENI. Sunt guvernați astăzi de autoritate, fapt ce îi face mai atenți la un modul de lucru al celorlalți, nădăjduind o reușită în plan profesional sau social.

HOROSCOP RAC. Primesc vești improtante care îi descumpănesc, în aparență, de la persoane aflate departe care îi pun în fața unui fapt împlinit la care nu prea știu cum sa procedeze sau să reacționeze.

HOROSCOP LEU. Au o zi cu cheltuieli sporite de dragul cuiva, astfel, fac o investiție pentru a da bine în ochii societății sau a unor grupuri.

HOROSCOP FECIOARĂ. Sunt nesigure și vor să mascheze o vulnerabilitate și să facă față cu brio greutățiilor ce se ivesc la orizont.

Citeste continuarea pe antena3.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Catina - proprietăți miraculoase și trucuri de creștere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri