Horoscop Urania pentru perioada 5- 11 ianuarie 2019. Luna Nouă în Capricorn. Venus va intra în zodia Săgetătorului


Previziuni Urania pentru perioada 5- 11 ianuarie 2019. Luna Nouă în Capricorn. Venus va intra în zodia Săgetătorului

Berbec

Între 5 și 7 ianuarie dimineața, Berbecii se vor confrunta cu problema imaginii publice, a autorității profesionale, a răspunderii sau a exercitării unui important rol social, politic, economic: opoziții, rivalitate, competiție, rezistența unor persoane față de inițiativele sau deciziile lor.

Berbecii vor constata că nu progresează, că nu pot înfrânge niște bariere de comunicare, de înțelegere sau de cooperare, de aceea, cei maturi și cu experiență în domeniul exercitării funcției, vor avea tendința să devină categorici și imperativi.

Posibil eveniment plin de semnificații pentru cariera nativilor în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Capricorn, însoțită de o eclipsă parțială de Soare, ceea ce va instaura începutul unui ciclu de un an la care nativii trebuie să fie atenți pentru că el va conține datele, favorabile și defavorabile, evoluției lor în plan socio-profesional.

Între 7 ianuarie, după ora 08:46′, și 9 ianuarie seara, surprize neplăcute de la prieteni sau informații destabilizatoare cu privire la viața și activitatea acelora, de natură să-l facă pe nativ să analizeze soarta relației sau a colaborării lor.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019, timp în care va influența în mod favorabil sectorul pregătirii profesionale superioare, a afirmării în domenii de cunoaștere sau de viață publică cu miză mare (justiție, politică, învățământ).

Unii vor avea șansa să-și desăvârșească studiile, să se perfecționeze, să călătorească, să-și lărgească orizontul de cunoaștere ori să fie acceptați în fundații, organizații, partide, universități. Între 9 ianuarie, după ora 21:44′, și 11 ianuarie, etapă mai calmă, spiritul lor, înfierbântat de lupte și de evenimentele solicitante, va avea nevoie de tihnă și izolare.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri