Horoscop Urania pentru perioada 5- 11 ianuarie 2019. Luna Nouă în Capricorn. Venus va intra în zodia Săgetătorului


Horoscop Urania pentru perioada 5- 11 ianuarie 2019. Luna Nouă în Capricorn. Venus va intra în zodia Săgetătorului

Previziuni Urania pentru perioada 5- 11 ianuarie 2019. Luna Nouă în Capricorn. Venus va intra în zodia Săgetătorului

Berbec

Între 5 și 7 ianuarie dimineața, Berbecii se vor confrunta cu problema imaginii publice, a autorității profesionale, a răspunderii sau a exercitării unui important rol social, politic, economic: opoziții, rivalitate, competiție, rezistența unor persoane față de inițiativele sau deciziile lor.

Berbecii vor constata că nu progresează, că nu pot înfrânge niște bariere de comunicare, de înțelegere sau de cooperare, de aceea, cei maturi și cu experiență în domeniul exercitării funcției, vor avea tendința să devină categorici și imperativi.

Posibil eveniment plin de semnificații pentru cariera nativilor în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Capricorn, însoțită de o eclipsă parțială de Soare, ceea ce va instaura începutul unui ciclu de un an la care nativii trebuie să fie atenți pentru că el va conține datele, favorabile și defavorabile, evoluției lor în plan socio-profesional.

Între 7 ianuarie, după ora 08:46′, și 9 ianuarie seara, surprize neplăcute de la prieteni sau informații destabilizatoare cu privire la viața și activitatea acelora, de natură să-l facă pe nativ să analizeze soarta relației sau a colaborării

lor.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019, timp în care va influența în mod favorabil sectorul pregătirii profesionale superioare, a afirmării în domenii de cunoaștere sau de viață publică cu miză mare (justiție, politică, învățământ).

Unii vor avea șansa să-și desăvârșească studiile, să se perfecționeze, să călătorească, să-și lărgească orizontul de cunoaștere ori să fie acceptați în fundații, organizații, partide, universități.

Între 9 ianuarie, după ora 21:44′, și 11 ianuarie, etapă mai calmă, spiritul lor, înfierbântat de lupte și de evenimentele solicitante, va avea nevoie de tihnă și izolare.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 7 - 13 ianuarie. Vărsătorii găsesc dragostea, Taurii sunt în vârf de formă

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

Horoscopul săptămânii 7-13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc colaborări în străinătate

8 Lucruri pe care să le faci în 2019 ca sa ai sufletul fericit

Top 10 Cele mai bune diete de slabire RAPIDA - sunt cele mai votate de catre femei

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dr. Beatrice Mahler avertizează! „Valul 3 va fi mai rău, evoluția este extrem de brutală!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri