Horoscop Urania pentru perioada 24 februarie - 2 martie. Luna plina in Fecioara, Nativii pot fi provocati


Previziuni Urania pentru perioada 24 februarie – 2 martie 2018. Luna Plină în Fecioară.

Berbec

Între 24 şi 25 februarie, dimineaţa, nativii pot fi provocaţi în contextul unor dialoguri aprinse, la schimburi de cuvinte şi controverse. Este indicat să nu se alimenteze cu nervi şi subiectivism divergenţele de opinii. Berbecii ar putea fi obligaţi să fac dovada competenţei sau a abilităţii profesionale în cadrul unor interviuri şi consultări. Între 25 februarie, după ora 05:06′, şi dimineaţa zilei de 27 februarie, preocupările casnice şi/sau domestice îi vor solicita şi le vor schimba în chip dezavantajos programul de lucru. Posibile clipe de revoltă interioară provocate de neregulile şi ostilităţile cu care se confruntă în plan social, profesional cu sau fără implicare imaginii publice.

Disconfort resimţit ori de câte ori nativii vor fi obligaţi să acţioneze împotriva voinţei lor. Între 27 februarie, după ora 06:42′, şi dimineaţa zilei de 1 martie, dorinţa de relaxare, de abandon al stresului cotidian prin activităţi de reechilibrare emoţională sau de satisfacţii obţinute prin desfăşurarea acelor preocupări care le dau satisfacţii compensatorii (vizite, petreceri, veselie, distracţie, relaxare, sport, participare la activităţi recreative sau artistice). Între 1 martie, după ora 07:58′, şi 2 martie, rutina îi va exaspera pe Berbeci. Mare încărcătură emoţională care le poate crea o stare de disconfort care să-i împiedice să-şi desfăşoare munca şi activitatea profesională.

Stări de spirit (amintiri, regrete, obsesii, îngrijorări, amărăciuni care vin din trecut) a căror intensitate va fi resimţită cu mai multă acuitate în preajma zilei de 2 martie, când va avea loc faza de Lună Plină în Fecioară; contradicţii interioare generate de diferenţa între opiniile şi convingerile personale şi felul în care trebuie să se supună comandamentelor momentului la locul de muncă, ceea ce presupune că ei vor trebui să-şi calce pe inimă într-o chestiune de ataşament, de convingere intelectuală, de opţiune politică sau de interes material.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece? Sfaturile specialiştilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri