HOROSCOP URANIA pentru această săptămână. Berbecii sunt în mare pericol să cadă în plasa intrigilor, Gemenii s-ar putea îmbolnăvi


HOROSCOP. Previziunile Urania pentru toată perioada 4 - 7 decembrie 2018. Luna Nouă în Săgetător

HOROSCOP Berbec

Între 3 decembrie, după ora 21:55′, şi zorii zilei de 6 decembrie, informaţii incorecte, încercări ale unor persoane rău-intenţionate de a oferi o perspectivă deformată a unei probleme financiare pe care aceia nu pot sau nu vor să o rezolve (dacă depinde de ei) ori din dorinţa de a le abate atenţia pentru a rămâne ei cu întregul beneficiu.

Este nevoie de vigilenţă şi de maturitate pentru a nu cădea în plasa intrigilor şi minciunilor acelora. Respingeţi ofertele vicioase care v-ar permite săobţineţi un avantaj material în schimbul unei recompense sau al unui stimulent. Între 6 decembrie, după ora 4:49′, şi 7 decembrie, abordări energice ale unui plan major de viaţă.

Pe fondul impactului Lunii Noi în Săgetător, din 7 decembrie, nativii pot lua decizii importante sau se pot hotărî să facă acele schimbări, în viaţa şi activitatea lor profesională, pe care nu au avut curajul să le abordeze şi care, acum, li se par oportune, necesare şi de viitor.

Veşti, răspunsuri şi mesaje esenţiale privitoare la o călătorie de interes, secundar de relaxare, care pun pe tapet nevoia rezolvării unei chestiuni oficiale, legale, juridice. În cazul unor persoane cu funcţie, rang şi responsabilităţi majore se pot înregistra contestări sau ipostaze bizare de viaţă care să-i oblige să ia decizii rapide ori să retracteze şi să renunţe la un proiect, o atitudine, o afirmaţie, un proiect.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Neti Sandu 5 decembrie. O zi fericită pentru unele zodii

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Andreea Ibacka si Cabral au devenit părinţi! Ce NUME CIUDAT va avea fetiţa. Prezentatorul TV a făcut publică imaginea aşteptată de toţi: “Am pus prima poză pe care o am cu ea....

Ce semnificaţie ascund cele mai populare flori oferite în dar de Valentine's Day?

Despre despărţire, aşa cum NIMENI nu ţi-a spus până acum

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri