HOROSCOP Urania pentru 29 septembrie – 5 octombrie. Berbecii sunt dispusi la mici compromisuri, Gemenii trebuie sa fie atenti la sanatate


HOROSCOP Urania pentru 29 septembrie – 5 octombrie. Berbecii sunt dispusi la mici compromisuri, Gemenii trebuie sa fie atenti la sanatate

HOROSCOP. Gemeni

 

Între 28 şi 29 septembrie după-amiaza, stări organice greu de definit în cuvinte, care pot fi resimţite ca o nelinişte sau ca o presiune psihică. Între 29 octombrie, după ora16:26, şi 1 octombrie, seara, Luna va traversa zodia Gemenilor şi le va da persoanelor care sunt născute în acest semn zodiacal posibilitatea să înflorească, să se simtă mai bine din punct de vedere fizic şi psihic ba chiar şi să arate mai bine. Vor fi volubili, comunicativi, veseli, plăcuţi şi gata să se implice în diverse activităţi, având iniţiative inspirate. Între 1 octombrie, după ora 21:06, şi începutul zilei de 4 octombrie, stare de spirit „conservatoare': Gemenii nu vor să mai risipească banii, temându-se că vor rămâne fără rezerva necesară pe fondul unor veşti destabilizatoare, care conturează un viitor nesigur din punct de vedere financiar, vor renunţa la cheltuielile care nu sunt strict necesare.

Între 4 octombrie, după ora 00:13, şi 5 octombrie, satisfacţie personală născută din felul în care Gemenii se vor prezenta într-o întrunire unde vor lua cuvântul, vor avea o intervenţie exemplară ori vor ţine o comunicare remarcabilă ceea ce le va aduce succes, preţuire, aplauze şi „presă bună'. Casa relaţiilor afective va fi modelată, în continuare, întreaga săptămână, de un context astral favorabil percepţiilor subtile, a gândirii rafinate şi a intuiţiilor necesare în chestiuni de strategie sentimentală.
Atenţie îndreptată, întreaga perioadă analizată de noi, pe starea de sănătate, mai ales în cazul celor care au depăşit un moment greu din punct de vedere medical şi în prezent se recuperează. Riscul provine de la instalarea sau recidiva unor infecţii la nivelul aparatului renal, urinar sau genital, sinusurilor sau dinţilor de la scăderea imunităţii. A se evita intervenţiile chirurgicale care nu sunt o urgenţă chiar şi cele considerate „uşoare' (stomatologice, cosmetice sau estetice).

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.


Abonează-te pe

Citește și:

9 tipuri de barbati pe care n-ar trebui sa-i iei de sot

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Top 5 sfaturi despre sex. Oricine trebuie sa le stie

Se inchid scolile pe 5 octombrie! Anuntul Ispectoratului Scolar

Vrei sa stii mai multe despre tine? Priveste-ti cu atentie sprancenele. Nu ai fi crezut ca poti afla atat de multe!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri