HOROSCOP Urania pentru 29 septembrie – 5 octombrie. Berbecii sunt dispusi la mici compromisuri, Gemenii trebuie sa fie atenti la sanatate


HOROSCOP Urania pentru 29 septembrie – 5 octombrie. Berbecii sunt dispusi la mici compromisuri, Gemenii trebuie sa fie atenti la sanatate

HOROSCOP.  Perioada 29 septembrie- 5 octombrie vine cu o serie de schimbări din punct de vedere astral. Cunoscutul astrolog Urania ne spune cum arată această săptămână pentru fiecare zodie.

 

HOROSCOP.  Berbec

 

Între 28 şi 29 septembrie după-amiaza, posibile destabilizări financiare ori numai teama nativilor de a nu fi păcăliţi. Între 29 octombrie, după ora16:26, şi 1 octombrie, seara, bună capacitate de comunicare cu fraţii, vecinii, cunoscuţii ocazionali. Şansa de a afla lucruri utile şi necesare lor, de a învăţa sau de a se prezenta onorabil la examene şi verificări. Scurte deplasări, plimbări, mici excursii. Între 1 octombrie, după ora 21:06, şi începutul zilei de 4 octombrie, preocupări domestice care nu fac plăcere sau care iau chiar aspectul unor constrângeri. Relaţii cu părinţii şi/sau rudele în vârstă marcate de tensiuni şi reticenţe. Între 4 octombrie, după ora 00:13, şi 5 octombrie, viaţa sentimentală este animată: chef de aventuri, de întâlniri pătimaşe.

Cei tineri pot dezvolta adevărate ambiţii în plan sportiv motiv pentru care vor fi dispuşi să facă eforturi fizice, să renunţe la plăcerile fireşti în viaţa de fiecare zi (o mâncare bună, dulciuri, un pahar de vin, o petrecere, etc.), pentru a fi în formă optimă. Întreaga săptămână, pe casa relaţiilor parteneriale, va opera perechea Soare/Mercur care le va permite să abordeze oameni dificili şi subiecte delicate cu destul de multă moderaţie.
Uneori, Berbecii, deşi nu le este specifică această tendinţă, vor face un adevărat slalom printre opiniile, atitudinile şi interesele nutrite de partenerii ori rivalii lor, fiind vor fi dispuşi să accepte mici compromisuri ori să facă concesii pentru a-şi atinge scopul ori pentru a tempera nişte conflicte. De aici şi şansa de a ajunge la o rezoluţie favorabilă lor într-un conflict, anchetă, cercetare sau audiere ori într-un litigiu dacă vor accepta calea medierii sau a negocierii între părţi.
Surprize generate de comportamentul prietenilor ori de amestecul nefericit al acelora în treburile de familie sau în afacerile nativilor.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 


Abonează-te pe

Citește și:

9 tipuri de barbati pe care n-ar trebui sa-i iei de sot

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Top 5 sfaturi despre sex. Oricine trebuie sa le stie

Se inchid scolile pe 5 octombrie! Anuntul Ispectoratului Scolar

Vrei sa stii mai multe despre tine? Priveste-ti cu atentie sprancenele. Nu ai fi crezut ca poti afla atat de multe!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
,,Mi-e foarte greu să vorbesc”. Paula Seling, despre motivul pentru care nu a avut un copil până la vârsta de 43 de ani
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri