HOROSCOP URANIA 9-15 IUNIE 2018: Energie dublata de agitatie sau nervozitate. Mercur va intra in zodia Racului. Previziuni complete


Previziuni Urania pentru perioada 9 – 15 iunie. Mercur va intra în zodia Racului. Venus va intra în zodia Leului. Lună Nouă în Gemeni.

 

BERBEC

Între 9 şi 10 iunie dimineaţa, energie dublată de agitaţie sau nervozitate. Între 10 iunie, după ora 07:04′, şi 12 iunie dimineaţa, nevoie de stabilitate financiară resimţită atât ca stare de spirit interioară, necesară calmării lor, cât şi, concret, pentru a scăpa de datorii. Berbecii vor avea senzaţia că, într-o chestiune materială, bănească sau de avantaj, sunt păcăliţi, sunt pândiţi de pericole, de aceea, e bine să verifice actele, premiza unor tranzacţii, precum şi oamenii cu care intră în contact cu acest prilej pentru a evita pierderile posibile în viitor. Între 12 iunie, după ora 10:53′, şi 14 iunie dimineaţa, etapă bună pentru comunicare, pentru cei care susţin examene la probele orale. Context astral favorabil celor care trebuie să se exprime în şedinţe, consilii, colocvii, ipostaze oficiale. Multe deplasări care dau acestui răstimp profilul unei suprasolicitări externe. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului, în casa a IV-a, şi va complica dialogurile cu rudele prin reticenţe şi inhibiţii. Pe 13 iunie seara, va avea loc Luna Nouă în Gemeni, care ar putea aduce o veste specială sau le-ar oferi o formă maximă din punct de vedere mental. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului, adică în casa a V-a a cerului de naştere al acestor nativi şi va accentua dorinţa de libertate, de afirmare liberă a impulsurilor şi sentimentelor, cheful de aventură, de senzaţii tari, exprimate prin petreceri, întreceri sportive, pariuri, mod de viaţă riscant. Efervescenţă creatoare pentru artişti şi interpreţi care vor da dovadă de vigoare şi personalitate. Între 14 iunie, după ora 10:20′, şi 15 iunie, stres şi îngrijorări legate de statutul unor bunuri personale sau de averea şi patrimoniul familiei. În preajma zilei de 15 iunie, dificultăţi în a accepta sau recurge la gesturi categorice în plan socio-profesional din raţiuni personale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri