HOROSCOP URANIA 8-14 DECEMBRIE 2018: Săptămână de vis, ce zodii au noroc cu carul. Previziuni complete


 

HOROSCOP Berbec

 

n prima parte a zilei de 8 decembrie, interes pentru chestiunile de principiu, pentru stabilirea opţiunilor şi ataşamentelor adecvate nevoilor lor. Dorinţa Berbecilor va una protectivă, ei nedorind să se lase târâţi de impresii, valori false. Impulsuri puternic resimţite, în legătură cu evoluţia lor socială, profesională, umană sau de crez interior, din 13 decembrie, când Mercur va intra, pentru a doua oară, în Săgetător, semn în care va rămâne până pe 5 ianuarie 2019, şi care le va da posibilitatea să se informeze ori să primească precizări importante în această direcţie care să le uşureze deciziile. Bună comunicare cu străinătatea prin intermediul relaţiilor personale sau cu reprezentanţii unor instituţii.

 

Între 8 decembrie, după ora 14:02 ‘, şi 11 decembrie noaptea, nevoie de concentrare asupra premiselor sociale şi/sau profesionale care sunt supuse presiunilor exterioare; efort de rezistenţă şi autodepăşire. Între 11 decembrie, după ora 01:40‘, şi prima parte a zilei de 13 decembrie, informaţii care nu fac plăcere, care surprind în mod neplăcut ori care îi pun pe gânduri în legătură cu unii dintre prietenii lor. Întâlniri care evoluează spre ceartă, harţă, ostilitate. Între 13 decembrie, după ora 14:40 ‘, şi 14 decembrie,univers interior activ. Berbecii vor fi obligaţi de împrejurări să mediteze asupra trecutului şi să ia aminte la semnificaţia unor cuvinte, gesturi, fapte pe care nu le-au luat în consideraţie, la vremea respectivă, şi care se dovedesc a fi fost nişte semnale de alarmă pe care nu le-au înţeles. Lecţia de viaţă nu este epuizată.

 

Acest lucru se va vedea din 11 decembrie, când planeta Kiron va reveni la mersul direct prin zodia Peştilor, pe care o va părăsi definitiv pe 18 februarie 2019, şi care le va servi drept profesor prin acest hăţiş de sensuri şi semnificaţii. Contradicţii care pun în dificultate exercitarea profesiei.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Radu a făcut anunţul: ”Am început o dietă vegană”

Se anunță DIVORȚUL anului în showbiz! Artista e șocată: ”Nu permit așa ceva!”

Copiii care se cresc <singuri>, duminica aceasta, la “Asta-i Romania!”

Exorcizarea Irinei până la moarte: cel mai grav caz din istoria recentă a Bisericii Ortodoxe Române. A murit pe cruce: "Au legat-o, i-au pus căluş la gură şi..."

Chiar şi după naştere, o parte din copilul tau rămâne în tine. E demonstrat ştiinţific – microchimerismul fetal

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 20 ianuarie 2021! O zodie primește laude de la superiori!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri