Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 - Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!


Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 - Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!

Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru prima săptămână din luna octombrie.

Taur

Pe 2 septembrie, unii nativi se vor lupta cu ideile care se dovedesc a fi adevărate bariere în calea progresului personal, profesional sau social. Unii încă nu au înţeles prea bine despre ce e vorba, alţii, care s-au trezit la realitate, nu ştiu ce să pună în locul lor, evenimentele luându-i oarecum pe nepregătite. De aici şi teama de a acţiona în necunoştinţă de cauză, ceea ce lor, firi cumpătate, li se parte un risc prea mare pentru a şi-l asuma sau chiar un comportament hazardat.

Între 2 septembrie, după ora 23:07′, şi 5 septembrie dimineaţa, premizele socio-profesionale sunt puse într-o ecuaţia dificilă de condiţionările care vin din partea rudelor (mai ales a părinţilor) şi care îi pun în dificultatea de a lua decizii în deplină libertate de acţiune şi conştiinţă.

Între 5 septembrie, după ora 08:29′, şi 7 septembrie după-amiaza, relaţiile cu prietenii şi cei dragi vor fi în prim-planul atenţiei lor, mai întâi din perspectiva opoziţiei Soare/Neptun, apoi din cauza Lunii Pline, din 6 septembrie, care se va produce pe axa caselor V-XI şi care le va

radicaliza sentimentele şi reacţiile, făcându-i să se exprime clar şi răspicat chiar dacă, unora, nu le va plăcea nici tonul nici conţinutul afirmaţiilor rostite. Al treilea factor astral, va fi planeta Marte care, din 5 septembrie a.c., va tranzita zodia Fecioarei şi-i va transforma pe nativi în nişte persoane care vor măsura umbra visului şi vor cântări greutatea surâsului. Această manie a preciziei şi a concretului le poate fi însă de folos celor care se află în stadiul de a finisa şi a aduce ultimele corecturi unui proiect artistic. Între 7 septembrie, după ora 15:02′, şi 8 septembrie, Taurii ar putea fi obosiţi, nervoşi, lesne iritabili.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

6 combinatii dezastruoase de zodii. Dar in dormitor sar scantei!

Acestor zodii li se vor implini toate visele pana la finalul anului! Sunt cele mai norocoase!

Horoscop Roxana Luşneac săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2017! Doua zodii culeg roadele karmice

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri