Horoscop Urania 14 - 20 iulie 2018: Patrat mistic pe semnele Fixe si Trigon regal. Se anunta probleme pentru multe zodii

Horoscop Urania 14 - 20 iulie 2018: Patrat mistic pe semnele Fixe si Trigon regal. Se anunta probleme pentru multe zodii
Horoscop Urania 14 - 20 iulie 2018: Patrat mistic pe semnele Fixe si Trigon regal. Se anunta probleme pentru multe zodii

Previziuni Urania pentru perioada 14- 20 iulie 2018. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.

 

Berbec

 

Între 14 şi 15 iulie seara, plăcerea de a se afirma sau de a fi remarcat. Berbecilor tineri le va fi drag să practice sporturi solicitante, deseori periculoase sau să-şi testeze limitele fizice în activităţi cu grad sporit de risc.

Chef de aventuri şi petreceri „pe cinste". Între 15 iulie, după ora 20:31′, şi 17 iulie, seara, nevoia de a rezolva chestiuni administrative legate de locul de muncă; activitate curentă desfăşurată fără prea mare entuziasm. Ar trebui acordată, în acest răstimp, o atenţie specială alimentaţiei din cauza sensibilităţii sporite a aparatului digestiv sau hepato-biliar. Absenţa poftei de mâncare pe fondul unei stări de suprasolicitare nervoasă. Moment bun pentru post de cruţare şi purificare.
Între 17 iulie, după ora 22:43′, şi zorii zilei de 20 iulie, tendinţă generală spre armonie, echilibru şi împăcare. În relaţiile de familie, în această direcţie, demersurile vor avea efectul scontat dar, în chestiunile majore (contracte, parteneriate, asocieri, procese), rezultatele vor fi modeste. Din 20 iulie, după ora 04:13′, revin în actualitate îngrijorările cu privire la banii sau la bunurile pe care urmează să le primească după ce se vor încheia procedurile legale (administrative, juridice) sau înţelegerile personale.
Tensiuni în familia din care provin provocate de evenimente drastice sau care nu pot fi modificate prin simpla intervenţie a nativului. Blocaje, întârzieri sau amânări pe termen lung a unor chestiuni ce privesc cariera sau funcţia. Relaţiile sentimentale vor fi tumultuoase, precipitate şi, nu întotdeauna, justificate. Unii prieteni pot adopta atitudini ciudate, inexplicabile, pentru moment. Ziua de 20 iulie vine cu o încărcătură astrală specială care se va abate asupra vieţii sociale, activităţii profesionale ori va alimenta un necaz care priveşte o rudă şi care se poate reflecta asupra imaginii lor.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Iti apar cosuri pe spate si brate? Mare atentie, ai putea suferi de aceasta boala

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Adevarata pasta de rosii: acesta este secretul celui mai bun bulion, fara conservanti!

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies