Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020. Probleme de sănătate, secretele ies la iveală, săptămână malefică


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie, în a doua săptămână a lunii martie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020 SĂGETĂTOR

 
Săgetător- Cumpene pe destin vă pun cele patru conjuncții de care scriam mai sus(cititi). Unii pot avea probleme cu justiția, alții  pot avea parte de controale sau de afecțiuni care se pot croniciza, scapa de sub control. Știți de brățările de le confecționez special pentru anumite vulnerabilități. Afecțiunile pe sănătate, de multe ori au cauze profunde, de natură karmică. Relații sentimentale cu probleme. 

Citeste si: Horoscop martie 2020. Viața lor este pe cale să se schimbe. Zodiile care vor avea de luat decizii importante

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020 CAPRICORN

mariana cojocaru
Capricorn- Primii vizați de cele patru conjuncții importante, la care adaug și reluarea mersului direct al lui Mercur, vor fi cei cu business-uri mici sau mari. Chiar dacă unii se cred acum pe cai mari, pot avea acum statul către declin. Aș mai adăuga că aceasta previziune este valabilă pentru toate zodiile(manageri, patroni, etc). De ce? Pentru că Zodia Capricornului patronează afaceri, companii, corporații.

Citeste si: Zodiile care dau lovitura la bani în 2020! Este anul lor

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020 VĂRSĂTOR

Vărsător- Ați văzut ce aspecte se conturează săptămâna viitoare? De care scriam la celelate zodii. Cum România este în Zodia Vărsătorului, iar Vărsătorul este un tolerant, cei mai mulți ne delimităm de acțiunile populației majoritare din Ditrău. Umanitarismul și lipsa de ură de etnie și de rasă va marca viitorul nostru și al Lumii. Intrarea în Noua Eră va face selecția între Spiritele Superioare și Inferioare.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020 PEȘTI

Pești- Tot primeam mesaje că la voi spun cel mai puțin. Acum cred că înțelegeți că trebuie să citiți tot horoscopul pentru a înțelege că avem cu toții mai multe sectoare existențiale care sunt marcate de celelalte zodii, nu doar de zodia în care v-ați născut. Cvintilul pe care-l face conjuncția Soare-Neptun cu cealaltă conjuncție de temut și pentru voi Lilith-Kiron vă bulversează și nu vedeți clar linia de orizont.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Săptămâna patimilor. Tot ce trebuie să știi despre Săptămâna Mare. Tradiții și obiceiuri pe care trebuie să le respecți

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri