Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020. Probleme de sănătate, secretele ies la iveală, săptămână malefică


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie, în a doua săptămână a lunii martie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020 LEU

 
Leu- Debutul de săptămâna este cu Luna Albă în constelația voastră. Datorită cuadraturii cu Venus conjunct cu Uranus din Taur se prefigurează reacții în lanț pe cariera voastră sau a cuiva drag din familie. Vizate sunt și sănătatea sau relațiile sentimentale. Pentru a desluși ce se petrece va trebui să raportez aceste aspecte la astrograma voastră personală. Ați citit deja că mai sunt alte trei conjuncții grele.

Citeste si: Horoscop 2020: Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Cred că ați văzut înainte de aspectele care se conturează, așa că reluarea mersului direct al lui Mercur înseamnă destul de puțin în raport cu cele patru conjuncții importante: Lilith- Kiron, Soare-Neptun, Uranus-Venus, Jupiter-Pluton. Toate funcționează la voi pe principiul Domino-ului, mai ales că Soarele natal face opoziție cu Soarele din Pești conjunct cu Neptun. Vizează dragostea, cariera, etc.

horoscop saptamanal

Citeste si: Când se căsătoresc zodiile? Vezi dacă astrele sunt de partea ta!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020 BALANȚĂ

Balanța- La voi Soarele natal face opoziție cu una din cele mai de temut conjuncții: Lilith-Kiron. Cum Lilith este considerată malefică și are semnificație karmică, cauzele și secretele amenințătoare le pot studia pe viețile voastre anterioare. Tot de acolo pot să vă spun care sunt căile de ieșire. Vizate sunt relațiile matrimoniale, sentimentale(dragoste), cele cu copiii, asocierile, colaborările(carieră), sănătate.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 martie 2020 SCORPION

Scorpion- Două conjuncții vă pot afecta în mod direct. E vorba de conjuncția Pluton-Jupiter(Capricorn) și conjuncția Lilith-Kiron. Spuneam de compatibilități, iar la unele se văd cutremure existențiale(dragoste): Scorpion-Săgetător, Scorpion- Berbec, Scorpion-Scorpion, Capricorn-Scorpion, etc. Dacă ați parcurs  acest horoscop ați înțeles că și celelalte conjuncții pot afecta cariera, sănătatea, ș.a.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Grupa de sânge cu riscul cel mai mare de a se infecta cu coronavirus

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri