Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-10 aprilie 2021


Citește horoscop săptămânal pentru a vedea ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal. După o săptămână dificilă pentru trei zodii din cauza unor probleme de sănătate, acum trei zodii se află pe un teren alunecos în dragoste.

Astroloaga recomandă multă prudență în această săptămână:

 

Horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec

Berbec- O săptămână în care diferența dintre voi o face structura diurnă sau noturnă pe care v-ați născut. Cred că ați auzit de influența bioritmului asupa sănătății noastre și de capacitatea de concentrare pe carieră. Disfuncții în dragoste, dacă un partener este diurn și celălalt nocturn. Când unul vrea să doarmă, celălalt își dorește să fie pasăre nosturnă.

Venim cu toții cu Karme diferite, deci succes!

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Cum Axa Karmică a fiecăruia face diferența în dragoste, știți ce aveți alături: destinat, sortit sau partener efemer?! Pentru că tot este o lună în care vă puteți păcăli sau auto-păcăli. Doar astrograma complexă mă ajută să fac distincția în alegerile voastre sentimentale. Sănătatea își cere drepturile, iar cariera și business-ul pot fi afectate de amor și de caracterul, firea diurnă sau nocturnă ale fiecăruia.

Horoscop Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop dragoste: Zodiile care se potrivesc cel mai bine

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Afecțininile de tip karmic își pot pune amprenta asupra voastră și vă pot pune în pericol sănătatea. Starea de spirit se poate lăsa dusă de val de structura diurnă sau nocturnă a fiecăruia și vă poate duce într-un ghiol; vă poate pune pe o bancă de rezervă în business și carieră.

Dușuri scoțiene în dragoste. Parcă sunteți într-un deșert și nu găsiți calea de ieșire la un drum circulat; teren arid,nisipos…

Citeste si: Horoscop dragoste: Care sunt cele mai sufletiste zodii?

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia RAC

Rac- Dacă anterior spuneam de deșert, vouă vă spun că sunteți pe un teren alunecos când este vorba de sentimente și de dragoste. Aveți ochi alunecoși? Că sunteți zodie de apă. Latura diurnă și cea nocturnă ar trebui să se îmbie corect, căci sănătatea și cariera sunt foarte importante în perioada următoare. Cum mulți nu știți cu ce karmă personală veniți, nu veți ști cum să vă și să le armonizați pe viitor.


Abonează-te pe

Citește și:

9 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. O zodie primeşte veşti neaşteptate!

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Andra Volos, reacție acidă după ce a fost acuzată că vinde poze cu ea nud: „Fiecare își câștigă bănuțul cum vrea”

Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească: „Nu rezistăm unul fără celălalt!”

“Doctorul minune”, final de poveste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

MARI PROBLEME: Horoscop 8 DECEMBRIE 2021. O zodie nu trebuie să împrumute bani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri