Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 25 aprilie - 1 mai 2021. Trei zodii află secrete care le zdruncină existența

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie

Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte. Ce anunță Mariana Cojocaru pentru ultimele zile ale lunii aprilie.

Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămâna l pentru săptămâna 25 aprilie- 1 mai 2021. Finalul lunii aprilie vine cu secrete grele care ies la iveală și care pot da peste cap viața a trei zodii. Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte și vezi ce anunță astrele pentru ultimele zile ale lunii aprilie, potrivit celebrei astroloage.


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia BERBEC

Berbec- O săptămâna care va fi dominată de Pandora. Poate nu știți, dar zeii au creat o astfel de femeie ca replică la variantele masculine de zei și semi-zei creați de Zeus. Mitologia grecească spune că este unele din primele femei create pe Pământ. Deci, acest aspect venerează dragostea, frumusețea și sănătatea. Cum cariera ține de karma fiecăruia, ea e individuală; nu are de-a face de desfătarea…


Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Săptămâna viitoare o voi analizape Lilith, dar săptămâna aceasta Pandora este reperul în dragoste și alegerea unei persoane potrivite în dragoste. În cazul bărbaților va fi Narcis. Hefaistos, i-a dat corp și chip Pandorei, iar Apollo talent muzical. Mă duce cu gândul la faptul că fiecare persoană are înscris un har pe astrograma ei complexă, care trebuie identificată chiar pe astrogramă de copil.


Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Sănătatea nu este susținută de Pandora, aspectul astral central al săptămânii următoare, pe care-l analizez în Premieră Națională  numai pentru kfetele.ro. Pandora= cu toate toate darurile, este semnificația acestui prenume. Chiar dacă traducerea din limba greacă este aceasta, uitați că ascunde secrete karmice grele atunci când este vorba de sănătatea, dar și carieră și dragoste.


Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Un aspect astral nou-nouț se conturează pe cerul de destin. Dacă ați citit acest Horoscop, ați văzut deja că săptămâna este sub tutela Pandorei, Zeiță a  Greciei Antice. Afrodita i-a dat frumusețea, dar Ares i-a pus în cutie cruzimea, semn că nu vă susține cariera și vă poate pune relațiile sentimentale în pericol. Hestia a pus în cutie speranța, căci spuneam că sănătatea poate fi afectată de răzbunarea zeilor.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU

Leu- Pandora a primit frumusețea în dar de la Afrodita, dar frumusețea este un fluture pe lampa destinului. Perioada analizată are o încărcătură foarte grea, cu ițe care nu pot fi descălcite decât dacă analizez astrograma complexă a fiecăruia. Atena i-a dat lăcomia și gelozia, Demetra i-a dăruit înșelăciunea, tristețea și teama. Atenție la carieră, că tot ține de karma personală și spun de viețile Dvs.

anterioare!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro


Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- O săptămână în care se va deschide Cutia Pandorei, că nu întâmplătoar tema centrală a perioadei acestea este marcată de mitologica Zeiță Pandora.  Curioasă din fire, ca și domniile voastre, după căsătoria cu Epimeteu, fratele lui Prometeu (de-i fusese dăruită de Zeus să-i fie soață și a refuzat-o), a deschis cutia zestrei și toate relele s-au împăștiat prin lume.

Atenție la carieră, amor, sănătate!...


Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- I-o fi oferit Afrodita frumusețea și pofta trupeasă Pandorei, că tot e o perioadă marcată așa, dar și trădarea și tristețea, lăcomia și gelozia i-au fost dăruite de Hera, de aceea pot fi cutremure în dragoste, bariere pe carieră și ascensiunea socio-profesională(dublate de știți voi ce interese de natură carnală), cu efecte ascunse asupra sănătății. Puteți citi întreg Horoscopul, ca să înțelegeți cât mai mult.


Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Dacă ați parcurs acest Horoscop Previzional, cu un aspect mitologic esențial în ceea ce vă privește, să știți că o asociez cu multe din trăirile voastre din perioada aceasta, poate nu întâmplător. Deși ea, Pandora, a fost plămâdită de Hefaistos din lut, ceea ce i-a fost pus în cutie de zeii masculini sună a răzbunare. Doar câteva Zeițe i-au dat și daruri, restul ține de necazuri:căsătorie, job, sănătate.


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Vă spuneam și în trecut de Zeus și Jupiter, deci dacă ați citit și m-ați urmărit, sigur știți. Zeus, într-un fals acces de bunătate, i-a oferit-o lui Prometeu pe Pandora, guvernatoarea destinului vostru în perioada următoare. El a refuzat-o, simțind că aduce necaz. De aceea vă spun de căsătoriile după 2012, dar cred că aspectul exista și înainte. Nu este favorabilă sănătății, carierei: Justiția Divină.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânal pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- Lenea nu este apanajul acestei zodii, de aceea Pandora nu poate afecta muncitorii zodiei. I-a fost dăruită lenea Pandorei de către Apollo, iar mulți dintre voi sunteți în căutarea Speranței-a unei noi orientări în carieră. Din acest acest Horoscop Previzional nou-nouț, veți înțelege că vă poate afecta latura sentimentală, adică relațiile de iubire și compatibilitate. Sau chiar sănătatea!...

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro


Horoscopul săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător-  Hermes, care este Zeul Vostru, i-a dăruit Pandorei, guvernatoarea astro-mitologică a săptămânii următoare, puterea de convingere. Nu se știe dacă înțelepciunea i-a fost dăruită de Hestia, cred că mai degrabă de Atena, că tot era Zeița Înțelepciunii, de aceea spun întotdeauna de Axa Destinului care este influențată de karmă și de viețile voastre anterioare(amor, carieră, sănătate, ș.a).

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânal pentru zodia PEȘTI

Pești- Ați văzut cine a luat-o de soață pe Pandora, că am scris în acest Horoscop unic în România și în lume?! Că ea guvernează perioada următoare. Epimeteu, fratele lui Prometeau, de-a refuzat-o.  Cred că Epimeteu este Zeul vostru în mitologia grecească. Atenție ce decizii luați în carieră și în dragoste, că puteți să o luați pe un drum greșit! De aia compatibilitățile nu au nimic de-a face cu alegerile.

 

Rămâi pe kfetele.ro pentru a descoperi și săptămâna viitoare horoscop săptămânal și pentru a vedea cine începe cu dreptul luna mai.

 



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Horoscop Gemeni Iunie 2024. Nativii Gemeni vor o mărire de salariu

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies