Horoscop Mariana Cojocaru 18-24 aprilie 2021. Incendiu pe destin pentru 3 zodii


Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte. Ce anunță Mariana Cojocaru pentru săptămâna 18-24 aprilie 2021.


In articol:

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal. Se anunță o săptămână complicată pentru trei zodii din cauza unor probleme de sănătate.


Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Nu veți mai avea același suport astral, de aceea vă veți simți debusolați. Știți că omul gospodar își face iarna car și vara sanie? Haidem să vedem acum ce car ați meșterit, că va trebui să rulați pe autostrada destinului(carieră). Ce, nu aveți acum permis(dragoste), dar aveți atelaj?! Doar nu am cum să șofez eu în locul vostru. Eu pot doar să vă studiez astrograma complexă, căci e ghidul șoferului.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur-  Mare aglomerație în gradena voastră astrală, de parcă ar fi Turnul Babel!... Săptămâna viitoare, anunță gâlceavă în amor și dispute diverse ce țin de carieră, orientarea socio-profesională și studii(dragoste, sentimente, familie, copii). De aceea spun tot timpul că e foarte important cum vă alegeți jumătatea, că vă poate afecta și sănătatea. Karma personală mă ajută să vă ajut. Horoscopul e orientativ.

Citeste si: Horoscop! Zodia care află că va deveni mămică în luna mai

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI

Gemeni- Lupta ancestrală dintre Castor și Polux poate lua amploare la o scară mult mai mare. S-a activat sectorul astral al dușmanilor invizibili, de care poate nici nu sunteți conștienți. La unii e vizată dragostea, la alții cariera și mai la toți vizată este sănătatea karmică. Cum originile sunt profunde și de natură astro-karmică, nu am cum să vă dau soluții cum să vă deblocați, decât dacă studiez ce ați fost în alte vieți.

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Visați la flori de câmp și la păpădii, când este incendiu pe destin(sănătate). Tranzitele planetare și progresiile solare din perioada următoare vă avertizează că nu e voie să luptați cu morile de vânt atunci când este vorba de carieră și dragoste. Aveți nevoie de siguranță, iar aceste secrete de orientare vi le pot dezvălui doar individual. Nu mă pot avetura să vă arăt căi, care ar fi mult prea vagi și generale.

horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia LEU

Leu- Cariera și business-ul sunt două aspecte care își vor cere drepturile mai repede decât credeți. Progresiile solare vă vor cere cont ce ați făcut cu viața voastră la acest capitol. Dragostea trece prin stomac, că de aceea am punctat din start prioritățile din agenda de destin. Misiunea cu care ați venit pe Pământ este înscrisă pe astrograma karmică a fiecăruia dintre Domniile Voastre. Sănătatea scârțâie…

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 19-25 aprilie

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Dragostea și familia reprezintă două segmente mai mult decât importante, din perspectivă karmică, în zilele următoare. Apoi, vizate vor fi cariera și businss-ul și, poate, nu în ultimul rănd, cu voia Dvs. va fi și sănătatea. Dar cred că vor fi urmate îndeaproape de orientarea și reorintarea profesională și de studii conform karmei individuale, nu de zodie. Probleme care țin de justiție, caracter.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Latura critică se va accentua foarte mult, dar cred că, în primul rând, trebuie să aveți pretenții de la Dvs. atunci când este vorba de carieră și de câștiguri. Cine vrea să stea în pluton este strict alegerea lui, dar vremurile sunt altele… Blazartea la locul de muncă vă pot afecta sănătatea și raporturile astro-sentimentale în dragoste, familie și chiar copii. Fragilitate mare pe destin și chiar și pe soartă.

Mariana Cojocaru horoscop
Mariana Cojocaru horoscop pentru fiecare zodie[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Mă și întreb de unde cheltuiesc unii mai mult decât produc. E valabil și în cazul vostru. Poate nu cheltuiți pentru voi, ci pentru jumătatea din certificatul de căsătorie. Cum multe persoane au chiar mai multe relații, unele chiar secrete sau cu secrete de alcov, tranzitele astrale vă pot afecta karma afectivă(dragoste), că nu este de glumă. Evident, cu efecte în lanț: sănătate, carieră, business, justiție, poziție.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Tranzitele selenare sunt cu implicații karmice pe termen scurt și mediu. Misiunea Karmică individuală nu are de-a face cu cariera și dragostea/familia, de acolo debusolarea multora. Riscați să vă aruncați cu parașuta în gol și sistemul de deschidere al ei să fie defect. Perioadă de blocaj, care se va rostogoli și asupra sănătății, chiar dacă nu sunteți conștienți la ora aceasta. Copiii au un alt destin.

Horoscopul săptămânal pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- Viața ca un sport extrem va urma la Domniile Voastre. Cum nu trăiți în Noua Zeelandă, țara sporturilor extreme, nu aveți cum să știți riscul aruncării cu coadra în gol. Este un hău pe carieră și viața personală(dragoste/familie), de care trebuie să vă fie teamă. Cireșarii erau temerari doar în carte, că acolo era ficțiune. Viața reală vrea o orientare conform poziției planetelor și a karmei tale personale.

Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru fiecare zodie în parte[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscopul săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Cum vă așterneți așa dormiți, dar vă spun eu că toți vin pe Geea pe un astect astral complex și individual, unde mai pun nivelul de evoluție care mă ajută să vă croiesc cărări noi de orientare pe carieră și compatibilități(dragoste, business, copii și familie). Este o bulversare generală în astfel de timpuri, fapt ce poate să vă afecteze și sănătatea și alte capitole importante din Cartea Destinului fiecăruia…

Horoscopul săptămânal pentru zodia PEȘTI

Pești- Dualitatea o regăsim la toate zodiile, dar pe voi vă poate afecta sănătatea în săptămâna care urmează. Decalajul între bogați și săraci, inechitatea socială sunt subiecte actuale, dar voi trebuie să vă înțelegeți căile karmice de evoluție. Pentru că aceste lucruri vă salvează și vă înalță sufletul. Atât în plan afectiv, pe dragoste și fericire, în carieră luminată și nu monotonă. Pe sănătate e chiar mult  mai  vizibil.


Abonează-te pe

Citește și:

4 modele de tunsori pentru fața rotundă. Ce ți se potrivește și ce nu

Veste BOMBĂ! Anca Serea este ÎNSĂRCINATĂ pentru a 7-a oară! Avem imaginile momentului

Cine a fost Jacqueline/Jackie Kennedy Onassis: cea mai iubită Primă Doamnă a Americii

Ce ținute feminine le plac bărbaților. 5 idei ca să-l cucerești la prima întâlnire

Cătălin Moroșanu, probleme grave de sănătate din cauza experienței Survivor România: “Am meniscul rupt"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 12 mai 2021. O zodie adoptă un regim sănătos de viață!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri