Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 martie 2020. O perioadă dezechilibrată, ies la iveală secrete, lucrurile pot evolua haotic

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 martie 2020
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 martie 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 martie 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie în parte, ce spune Mariana Cojocaru.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23- 29 martie 2020. Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro   horoscopul pentru penultima săptămână a lunii martie. 

Soarele a intrat în Berbec și este o energie de început. Mariana Cojocaru a dezvăluit cum va fi această săptămână pentru fiecare zodie în parte. O perioadă dezechilibrată

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23- 29 martie 2020 BERBEC

Citeste si: Destinul în 2020 în funcție de data nașterii și anul personal. An de temelie și schimbări masive

Berbec- O perioadă dezechilibrată, căci în săptămâna viitoare toate planetele sunt prezente doar pe jumătate de astrogramă, cealaltă jumătate fiind complet goală. Aspect rar din punct de vedere astrologic, care lasă descoperite multe domenii existențiale. De aceea e important ce aveți înscris pe astrograma personală, căci raportez aceste aspecte curente ca să pot ghida corect prin viață(dragoste, amor).

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23- 29 martie 2020 TAUR

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 martie 2020
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 martie 2020

Taur- Vă spuneam că în 2020 sunt aspecte mult mai grele decât în 2019. Sunt uimită și eu de marcajele ce sunt în dezechilibru pentru perioada următoare. În dragoste, chiar dacă sunt sau trebuie să fie doi pe un balansoar tot există dezechilibru.
E valabil și la Leu, Scorpion, Vărsător, dar și la celelate zodii. Semne se conturează și în natură( temperaturi anormal de calde, secetă, vijelii, tornade).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23- 29 martie 2020 GEMENI

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Gemeni
Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru zodia Gemeni


Gemeni- Tornade pe destin. Cum perioada este dezechilibrată din punct de vedere astrologic, dezechilibre vor apărea și în viața voastră de cuplu, sentimental/copii și chiar pe sănătate.
Cariera și business-ul pot fi afectate, de aceea spuneam și la celelalte zodii(citiți) că primavara are un start neașteptat și șocant. După o iarnă în care temperaturile au fost chiar de vară și primăvară, recoltele sunt în primejdie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23- 29 martie 2020 RAC

Citeste si: Eclipse lunare. 2020 este anul cu șase eclipse. WOW! Vezi cum cum îți este afectată viața


Rac- Toate planetele sunt pe partea dreaptă a Karmei din Rac și Capricorn, iar pe stânga ei este complet gol. Pericole iminente pentru mulți dintre voi, indiferent de zodia în care v-ați născut. Cum astrograma karmică mă ajută să scot la lumină adevărurile despre fiecare, nu mă hazardez să vă dau soluții ultra-generale și să vă arăt căi care se pot dovedi apoi înfundate pentru voi(dragoste, carieră, sănătate).



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cine este Adrian Brâncoveanu. „Nu a fost dragoste la prima vedere.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies