Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 iunie 2020. Două planete importante vor fi Retrograde- schimbări mari pentru toate zodiile


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 iunie 2020. Au loc schimbări astrologice importante, iar două planete extrem de importante vor fi Retrograde. Zodiile vor fi date peste cap!


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 iunie 2020. Urmează o perioadă plină de încărcătură emoțională și spirituală, pentru că Mercur va fi în Retrograd.

Este o perioadă perfectă pentru introspecție și pentru rezolvarea problemelor de natură personală, fiind un bun prilej de a fi sinceri cu noi înșine, pentru a ne descoperi adevăratele idealuri. Din păcate, nativii zodiilor se vor simți ușor dați peste cap de mișcările planetare, așa că trebuie să fim prudenți inclusiv la sănătate. 

Citeste si: Mercur retrograd. Momentul potrivit pentru a repara greșelile din trecut! Care sunt cele mai afectate zodii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 iunie 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Berbec

Soarele intră în Zodia Racului, Mercur este Retrograd în Rac, Venus este Retrograd în Gemeni, iar Marte se poziționează încă în Pești. Pe scurt: urmează o perioadă foarte complicată în toate sectoarele existențiale importante: carieră, dragoste și sănătate. Cum nu este normal să întindeți mâna la partenerul de viață saula rude, v-ați gândit vreodată ce misiune karmică aveți, ca să știți cum să vă descurcați singuri?

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Taur

horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru
horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru

Uranus face sextil cu Mercur Retrograd și accentuează disensiunile în familie. Acest sextil vă amintește de problemele și tensiunile din relațiile cu cei din jur, care nu pot fi soluționate până ce nu le veți înțelege cauza. Cum cauza este de natură kamică, în majoritatea cazurilor, diferă de la un nativ la altul, fie că vorbim despre dragoste, copii, familie/rude, parteneri sociali, de muncă și de afaceri.

Sănătatea vă poate da multe planuri peste cap, atenție!

Citeste si: Horoscop. Cu ce zodie nu ești compatibilă pentru căsătorie

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Gemeni

Va avea loc o rocadă mică între Mercur (acum retrograd) și Venus, tot retrograd. Ambele planete sunt poziționate în Rac și Gemeni. Cum și Soarele intră în Rac, iar debutul de săptămână are pe cuspidă Luna și Capul Dragonului, așteptați-vă la evenimente ȘOC.

De ce? Săptămâna debutează exact pe Eclipsa Inelară de Soare. Cum încărcătura este foarte grea, soluțiile pot fi văzute individual pe Karma personală.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Rac

horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru
horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru

Eclipsa Inelară de Soare din 21 iunie va poziționează între ciocan și nicovală. Mulți nu veți ști încotro să o luați, și nu mă refer doar la carieră, ci și la dragoste, indiferent că e vorba despre căsătorie, copiii și orientarea lor în viață, etc. și sănătate (afecțiuni de natură profundă, subtilă, karmică). Cum se schimbă complet structura astrală, se schimbă de ceva vreme și structura care ține de compatibilități sau, mai bine zis, incompatibilități.

Citeste si: Horoscop altfel- tot ce nu ți-a spus nimeni despre zodia ta! Aceste adevăruri sunt pe cât de amuzante, pe atât de adevărate


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea de la Puterea dragostei, prinsă cu minciuna! Ce legătură a avut cu Nelson Mondialu

ȘOC! Meghan Markle a încercat să se SINUCIDĂ! A fost salvată la timp

Actrița Raven-Symoné s-a căsătorit cu Miranda Maday

Anamaria Prodan face dezvăluiri șocante! ”Am fost despărțită de Reghecampf de patru ori!”

Cu siguranță nu știai aceste detalii despre Vulpița din Blăgești! Ce studii are, de fapt, Veronica Stegaru

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 10 martie 2021! O zodie se bucură de apariția unui nou membru în familie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri