Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. Trei zodii, copleșite de probleme


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat pentru kfetele.ro horoscopul pentru săptămâna viitoare. 

Axa Karmică din Gemeni și Săgetător va face cuadratură cu Neptun Retrograd din Pești, iar acest lucru vine cu probleme pentru trei zodii.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. BERBEC

Citeste si: Horoscop luna septembrie 2020. Dragoste, carieră și bani


Berbec- Se menține alinierea de planete de care vă scriam săptămâna trecută(Lilith conjunct cu Marte), doar că acum alinierea face cuadratură cu Luna Albă din Rac. Doar că avem o cuadratură și mai importantă, care o detronează pe acesta: Axa Karmică din Gemeni și Săgetător va face cuadratură cu Neptun Retrograd din Pești. Un debut clar al tensiunilor sociale și politice pe Mapamod, să țineți cont!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. TAUR


Taur- Fiind un cadru ulra-general de analiză, voi miza pe imaginea de ansamblu a perioadei, deoarece spuneam la Berbec de cuadratura formată de Axa Karmică și Neptun Retrograd. Cum Neptun Retrograd vizează mase largi de oameni să vedeți de acum cum se ascut săbiile(inclusiv conjuncție Marte-Lilith, considerați malefici). Vă veți simți încorsetați(amor, carieră,sănătate, etc). Căutați soluții?!?

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. GEMENI

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 august 2020

Gemeni- Axa de Destin este în Gemeni și Săgetător în cuadratură cu Neptun Retrograd. Știți cine este Gemeni? Președintele USA- Donald Trump. Nu întâmplător fac o astfel de analiză în acest Horoscop, pentru că mi-a atras atenția Neptun Retrograd. Și ne vizează pe toți, indiferent de zodie. Vă aduceți aminte de Turnurile Gemene, de le-am văzut picând în direct la CNN? De JFK cred că știți.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 august 2020 RAC

Rac- Ați văzut deja că fac o analiză amplă, marcată de un cadru astral larg și mult mai important. USA este Rac, Franța este Rac și au revenit cele trei plenete retrograde în Capricorn care fac opoziție cu Venus și Luna din Rac. Vă aduceți aminte de previziunea făcută numai de mine anul trecut cu Incendiul de la Notre Dame și apreciată de toată presa franceză?!?! Spuneam de Trump și JKF(Gemeni).


Citește și:

Horoscop luna septembrie 2020. Dragoste, carieră și bani

Wow, cu siguranță nu știai asta! Iată cele mai mari ciudățenii despre partener, în funcție de zodie!

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri