Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 11- 17 octombrie. Trei zodii, pe muchie de cuțit! Malefica Lilith face ravagii!


Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte în perioada 11-17 octombrie. Citește zodiac săptămânal și vezi cine are o săptămână grea.


In articol:

Horoscop săptămânal zodia LEU

Horoscop Leu
Horoscop saptamanal[Sursa foto: PixaBay]

Leu- Cum Mercur e șugubăț, fac și eu haz de necaz! Dar nu-I de glumă, căci va retrograda în Ceriu și vă poate retrograda și pe voi(dragostea cu incompatibilități și compatibilități, afectează statutul social în viață și fisurează piedestalul în carieră și business).

Cum căile de limpezire le pot studia pe astrograma karmică și complexă personală, pentru reconsolidare și reorintare, știți că e altceva. Ca să nu vă prăbușiți.

Horoscop săptămânal zodia FECIOARĂ


Fecioara- O nouă etapă cu Mercur Retrograd va începe săptămâna care urmează și, cum scriam la Gemeni, vă vizează în mod direct și nu vă ia pe ocolite. Că nu este sărba în doi sau pas în doi.

Dimpotrivă, veți fi față în față și vă veți uita lung unul la altul sau vă veți certa. Sunt secrete nespuse care vă pot afecta sănătatea, chiar dacă nu conștientizați. Mulți își spun că totul e trecător și…se adună grav lucruri.

Horoscop săptămânal zodia BALANȚĂ

Balanță- Cum Soarele este încă în Balanță, Venus este în Fecioară și Mercur va intra Retrograd în Scorpion, e bine să vă spun că dragostea este bolnavă în țara aceasta, de vreme ce sunt atâtea violențe în familie(cuplu sau copii).

Ne mai și mirăm că Romănia devine pe zi ce trece o zonă deșertică. Sunteți vizate dur de aspectele perioadei și nici nu conștientizați, cred, că e obligatoriu să evoluați…

Horoscop săptămânal zodia SCORPION

Scorpion- Mercur va intra în mișcare retrogradă și vă dă planurile peste cap. Cum aspectul retrograd ține de trecut, inclusiv de viețile voastre anterioare, acolo se văd barierele care vi le pune Universul.

Dispute, certuri la locul de muncă, business sau în familie(dragoste), cu impact puternic asupra sănătății. Cariera este vizată în mod direct și, chiar dacă acum spuneți că sunteți pe cai mari, roata se învârtește…


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop chinezesc săptămânal 10- 16 octombrie 2020. Câinii sunt geloși

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Horoscop rune 5-11 octombrie 2020. Două zodii au parte de bătălii

Care sunt cele mai enervante defecte ale fiecărei zodii? Ce nativi se aprind foarte ușor atunci când îi calci pe coadă?

Horoscop rune pentru luna octombrie 2020. O perioadă tensionată pentru trei zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

26 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie primeşte o oprtunitatea de câştiga bani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri