Horoscop săptămânal BANI 22-28 octombrie 2018. Energia Scorpionului se simte la buzunar…


 

Horoscop saptamanal BANI. Marile evenimente ale acestei saptamani electrizante sunt Luna plina in Taur de marti 23 octombrie si intrarea Soarelui in zodia Scorpionului din 24 octombrie cu schimbarea energiei in care vom trai o luna. Luna pe care o vom trai sub influenta dramatica a Scorpionului ne da o noua oportunitate sa ne acceptam FARA RUSINE propriul intuneric bine ascuns, sa ne gasim si sa ne privim misterele si adancimile.

 

Ai nevoie sa fii curajos si sa tii de adevarul tau fara compromisuri ce nu te reprezinta cu adevarat. Energia Scorpionului nu este pentru cei slabi de inima… Daca iti joci cartile cum trebuie, fara sa faci compromisuri, fara sa cedezi de la ADEVARUL TAU, vei putea obtine ceea ce vrei, nici mai mult nici mai putin.

 

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Banii sunt la fel de importanti ca apa pentru majoritatea zodiilor. Nu si pentru tine. Tie iti plac huzurul, luxul, vacantele. Saptamana aceasta te concentrezi pe achitarea tuturor datoriilor pentru a putea face din nou alte cheltuieli. Ia in calcul, totusi, economisirea a cel putin 20% din castiguri.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anda Adam, adevărul despre divorț: „Eu acum sunt cu...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri