Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 22 - 27 octombrie. TOP 3 cele mai norocoase zodii! Dumnezeu le va pune mâna în cap


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 22 - 27 octombrie. TOP 3 cele mai norocoase zodii! Dumnezeu le va pune mâna în cap

Mariana Cojocaru, specialistul Kfetele.ro pe horoscop, ne prezintă previziunile complete pentru săptămâna 22- 27 octombrie. 

 

Berbec- În data de 23 octombrie Soarele va intra în Scorpion şi va face aspect de Stellium cu alte trei planete aflate în această constelaţie: Venus Retrograd, Mercur şi Jupiter. O perioadă tensionată pentru voi, deoarece Stellium-ul din Scorpion face aspect de cuadratură cu Marte din Vărsător.

În mod deosebit, în plan financiar. Aspecte nefaste pentru moşteniri, sposorizări, finanţări. Să nu depindeţi de nimeni!

 

Taur- Stellim-ul din Scorpion face un aspect de opoziţie cu Soarele natal şi cu Luna care va intra în Zodia Voastră în a doua parte a săptămânii viitoare.Opoziţia celor doi patroni astrali Venus-Lună vă pune sentimentele la încercare. Iubiri noi pot apărea în viaţa voastră. Sau, pot reapărea iubiri din trecut.

Unele asocieri şi parteneriate pot fi greu încercate(cuadratură zodii fixe). Risc de rupturi, separări.

 

Gemeni- Cu Mercur în Scorpion în rezonanţă cu Venus Retrograd şi Jupiter va trebui să fiţi cu ochii pe partenerii de viaţă şi partenerii sociali. Sociabili, cum sunteţi, vă gândiţi cum să activaţi cercul de prieteni şi de influenţă. Vă susţine o persoană Sus Pusă, dar cu o singură condiţie: să îi inspiraţi încredere. Astrograma personală e cea care indică cât de protejaţi sunteţi de tranzitele perioadei analizate.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop complet pentru luna Noiembrie. Schimbări uriaşe pentru zodii - Fecioarele, fericite până la finalul anului

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Vibraţiile şi aspectele săptămânii 22 – 28 octombrie. Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, trage un semnal de alarmă! Urmează o perioadă cu emoţii negative şi...

Epilatorul IPL versus epilarea la salon

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 22-28 octombrie 2018. Săptămână răvăşitoare cu Luna plină şi cu Uranus în peisaj! Aşteaptă-te la neprevăzut!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri