Vibraţiile şi aspectele săptămânii 22 – 28 octombrie. Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, trage un semnal de alarmă! Urmează o perioadă cu emoţii negative şi nemulţumiri


Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, ne spune care sunt vibraţiile şi aspectele săptămânii 22 – 28 octombrie. 

 

Saptamana 22 – 28 Octombrie a.c. va aduce ca principal fenomen de manifestare luna plina din constelatia Taur in ziua de Miercuri 24 Octombrie’18, ora Bucurestiului 19:44’. O energie focusata care poate aduce dinamismul daca il vom canaliza catre planul constructivitatii. Miercuri va fi o zi cu incarcatura aparte si va trebui sa ne protejam in planul afectiv-emotional, sanatatea si sa fim prudent in raporturile si relatiile cu finantele, tranzactiile bancare, biletele la ordin!

 

 Luni 22 Octombrie a.c. inceputul de saptamana guvernat de Luna ne va conferi un avantaj prin intrunirile la care vom participa pentru ca in urma discutiilor purtate vom avea resurse si idei pentru noi investitii, proiecte si contracte. O zi favorabila pentru reconfigurarea prioritatilor din planul profesional si sustinerea pe care o avem din partea unei persoane care poate avea rol de ghid, confident, analist sau deschizatori de drumuri stabilizeaza si aduce echilibrul fiecaruia dintre noi reprezentantii celor 12 semne zodiacale. 

 

Va trebui sa avem in vedere raporturile si relatiile cu banii. Tot ceea ce inseamna parteneriat, investitii, operatiuni financiare, gestionarea situatiilor de criza, vor trebui gandite de doua ori inainte de a trece la actiune. Daca ne vom grabi in luarea deciziilor importante se poate sa nu ne ridicam la nivelul asteptarilor!

 

Din punct de vedere sentimental, inceputul de saptamana predispune la nemultumiri pe care le vom trai din partea partenerului de viata! Trebuie dezvoltata comunirea si interactiunea in relatia de cuplu pentru o mai buna canalizare a unei energii pozitive si constructivitate.

 

Marti 23 Octobrie a.c. cele trei ceasuri rele nu isi vor face resimtita prezenta in evolutia fiecarui nativ, reprezentat al celor 12 constelatii. Vom avea la dispozitie o serie de avantaje pe toate planurile si in toate sectoarele de activitate. Dinamismul ne va caracteriza de la primele ore ale diminetii si prezenta Lunii in constelatia Berbec aduce motivarea si vor defini la parametri maximali ceea ce numim dinamica zilei.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri