HOROSCOP pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămână energică pentru Berbeci, în timp ce Leii își încarcă bateriile


HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai. Se anunță vești minunate pentru unele zodii.

HOROSCOP BERBEC- săptămână cu pace și toleranță pentru berbeci. Luni și marți au parte de multă liniște și înțelegere din partea celor dragi, iar de miercuri spre sfârșitul săptămânii vor avea parte de zile foarte foarte bune, zile fertile, în care vor cheltui inteligent banii și energia. Sunt mai individualiști la începutul săptămânii.

HOROSCOP Taur- pun mult preț pe prieteni luni și marți, se pot împaca cu o persoană  cu care au fost apropiați în trecut. În primele zile ale săptămânii sunt foarte populari. Joi și vineri sunt preocupați de hobby-uri și de călătorii. În weekend, după voia inimii.

Citeste si: Horoscop Urania pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești pentru zodii

Citeste si: HOROSCOP arhangheli pentru zodii săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019. Berbecii au idei geniale, Gemenii au parte de ordine divină

Citeste si: HOROSCOP chinezesc săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019. Bivolii au parte de momente dificile, Tigrii se concentrează pe distracție

HOROSCOP Gemeni- responsabilitate luni si marți indiferent de context, au un rol de echilibru, de a împăca oamenii dragi, au un mare rol de a fi lianti între oamenii din preajma lor. Zilele viitoare au parte de bucurie, divertisment alături de persoane apropiate. În weekend vor beneficia de multă pace interioară.

HOROSCOP Rac-luni și marți sunt cu gândul la drum, pun preț pe moralitate, pot fi sfătuitori, îndeamnă și ajută oamenii din preajma lor. Joi și vineri dominină mediul în care trăiesc, au multă autoritate, iar în weekend au parte de surprize din partea prietenilor.

HOROSCOP Leu- este o săptămână pentru încărcarea bateriilor, în special luni și marți, de joi până spre sfârșitul săptămânii au parte de distracție, pot să întâlnească persoane noi, sau oameni pe care nu i-au mai văzut de mult timp. Au parte de experiențe inedite în weekend și pot face cunoștință cu persoane chiar din alte culturi. 

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri