Horoscop Urania pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești pentru zodii


Horoscop Urania pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești pentru zodii

Urania indică horoscopul pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Ce previziuni astrale aduce astrologul pentru perioada aceasta?

Află cum sunt afectate de zodiile de Luna Neagră? Fiecare vineri aduce noi previziuni pentru cei 12 nativi. Li se recomandă ca mai ales în această perioadă să nu uite de bunătate.

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 aprilie -3 mai

Urania a indicat horoscopul pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai pentru libertatea.ro. Luna Neagră influențează destul de tare nativii. Prin ce peripeții trec aceștia și ce le va tăia avântul? Se anunță mult stres pentru scorpion și multe lucruri nespuse care se dau acum pe față.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 28 aprilie- 4 mai. Săptămâna plină de surpize pentru patru zodii! Mare atenție la problemele de sănătate- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Acesta ar fi bine să urmeze aceeași linie pe care a mers până acum. Li se recomandă zodiilor să fie atente la cei din jur și să nu uite de liniștea sufletească, mai ales în perioada în care ne aflăm, atât de aproape de sfânta sărbătoare de Paști.

Berbec
Berbecii au parte momente speciale în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Aceștia sunt luați prin surprindere de câteva evenimente. Ai o etapă calmă în care simți că ești foarte motivat.

Citeste si: HOROSCOP chinezesc săptămâna 29 aprilie- 5 mai 2019. Bivolii au parte de momente dificile, Tigrii se concentrează pe distracție

Taur
Taurii ai o agitație mentală în perioada 27 aprilie – 3 mai.

Ceva îți va atenua elanul în privința unor planuri și roiecte profesionale. Ai disfuncții financiare prin relația complicată a instituțiilor de resort.

Gemeni
Ai parte de o ipostază plină de lumină în viața ta. Unele evenimente se vor amplifica și vor ajunge la ceva rău. Se anunță blocaje și întârzieri. Jupiter, în tranzit, trece prin sectorul relațiilor.

Citeste si: HOROSCOP arhangheli pentru zodii săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019. Berbecii au idei geniale, Gemenii au parte de ordine divină

Rac
Racii trebuie să fie prudenți în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Se anunță momente în care trebuie să renunțe la unele proiecte pe care le doreau din suflet terminate.

Leu
Unele întâmplări vor pune bazele unei relații perteneriale sau o colaborare aparte pe care ți-o doreai. Vor exista câteva situații de disconfort în săptămâna 27 aprilie – 3 mai. Ai nevoie de ajutor, fii atent la persoana pe care o alegi, trebuie să fie de încredere.

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP arhangheli pentru zodii săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019. Berbecii au idei geniale, Gemenii au parte de ordine divină

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

HOROSCOP chinezesc săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019. Bivolii au parte de momente dificile, Tigrii se concentrează pe distracție

SÂMBĂTĂ MARE. Obiceiuri și tradiții de Înviere. Acatistul Învierii Domnului. Se schimbă hainele, cu altele noi, albe

CITEȘTE: Rețetă de FRUCTE CONFIATE. Cum le faci exact cum sunt și în comerț

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce să porți ca să ai NOROC în DRAGOSTE

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri