Horoscop pentru a treia zi de Paste: Apar certuri si conflicte cu cei din jur!


Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 18 aprilie 2017.

Berbec

Este multă forfotă în zona profesională, astfel că este posibil să fii luat la întrebări de către şefii de la locul de muncă sau de diverşi alţi reprezentanţi oficiali. Prezintă-te cu calm, pregătit şi deschis pentru dialog, încrezător în faptul că te vei descurca excelent în orice situaţie. Este rost de schimbări importante vizavi de imaginea ta publică, dar vor apărea schimbări şi în cadrul colectivului de lucru din care faci parte. Prudenţă şi atenţie în toate!

Taur

Dialogurile cu persoane erudite sau cu cineva din străinătate reprezintă teme importante. cu efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre plănuirea unei călătorii îndepărtate sau despre implicarea ta într-un proiect profesional de anvergură. Singura neplăcere poate veni dinspre bugetul disponibil, deocamdată, pentru cheltuielile implicate. Ai încredere că se vor aranja lucrurile exact cum ai nevoie. Relaxează-te lecturând o carte bună!

Gemeni

Se pare că vei primi bani, favoruri sau bonusuri diverse dinspre segmentul profesional sau de la rude. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să achiţi facturi, taxe restante sau datorii, însă te vei descurca onorabil cu toate. Recomandabil este să te rezumi la bugetul disponibil şi să cheltuieşti strictul necesar. Poate că partenerul de viaţă sau colaboratorii vor avea pretenţia să le oferi sprijin financiar substanţial, însă scuză-te politicos şi lasă-i să se descurce cum pot.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când trecem la ora de iarnă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri