Horoscop pentru a doua zi de Paste: Probleme in dragoste pentru doua zodii!


Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 17 aprilie 2017.

Berbec

S-ar putea sa-ti reformulezi unele planuri de viata, in special cele profesionale. Pentru ca emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, nu pune baza pe gandurile care-ti trec prin minte sau pe dialogurile cu ceilalti. Răzgândirile si răsturnarile de situatie pot aparea din senin, mai ales spre finalul zilei. A viziona un spectacol de teatru, o expozitie de arta sau un targ de sezon ti-ar fi de mare folos.

Taur

Se recomanda prudenta la cheltuieli. Exista riscul unor pierderi serioase de bani, bunuri sau fraudarea documentelor financiare. La nevoie, in chestiunile baneşti care te implica pe termen lung, sfătuieşte-te cu specialisti in domeniu. Pe de alta parte, desprinde-te de materialitatea cotidiana si observa cum se desfasoara evenimentele. Totul are un sens care ţi se devăluie la momentul potrivit.

Gemeni

Este posibil sa faci de unul singur secvenţe din activitatile comune cu partenerul de viata sau cu partenerii profesionali. Lucreaza atat cat poti, nu-ti depasi indatoririle, pentru ca la momentul potrivit se vor rezolva toate asa cum trebuie. Evita sa discuti subiecte importante care implica asumarea responsabilitatilor pe termen lung sau care implica resurse financiare.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Soţia lui Zsolt Torok e devastată: "Cel mai pur și mai frumos suflet a plecat dintre noi!” Erau căsătoriți doar de o lună!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri