Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018. Vor exista surprize in plan financiar si tensiuni in cuplu


TAUR - Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Taur anunţă călătorii, veşti sau invitaţii de la persoane din străinătate sau interes pentru cursuri şi perfecţionare într-un anumit domeniu. Toate acestea vor fi favorizate, în ultima parte a săptămânii, de Luna ajunsă în zodia Taur. Mai mult, Luna va forma, atunci, aspecte armonioase cu planetele Uranus, Neptun, Pluton şi Saturn.Pentru Tauri, săptămâna va începe cu Luna aflată în sectorul Prietenilor din astrogramă, în armonie cu planetele Uranus, Neptun şi Saturn. Astfel, Taurii îşi vor putea extinde cercul de prieteni sau vor primi invitaţii la diferite evenimente, unde vor avea ocazia să întâlnească persoane importante care îi vor ajuta, în viitor, în carieră.

 

Pentru nativii singuri, ziua de marţi le poate aduce întâlnirea cu viitorul partener de viaţă. Luna va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, iar acest aspect îi va avantaja şi pe Taurii care au, deja, o relaţie şi care se vor bucura de mai multă atenţie şi afecţiune din partea persoanei iubite.

 

Joi, 2 august, planetele Marte şi Uranus vor forma un aspect tensionat numit ”careu” care le cere nativilor Taur prudenţă în relaţia cu şefii sau cu autorităţile.

Aspectul amintit le cere Taurilor ca, la serviciu, să respecte cu stricteţe normele, să se adapteze la ritmul echipei din care fac parte şi să nu tulbure apele cu idei prea îndrăzneţe, cu soluţii revoluţionare.

 

Vineri dimineaţa, armonia dintre Lună şi Mercur se va regăsi şi în relaţia nativilor cu familia şi mulţi dintre aceştia se vor împăca sau vor relua legătura cu o rudă pe care nu au mai întâlnit-o de mult timp.

 

În weekend, Taurii vor prefera să îşi petreacă timpul cu prietenii, dar, din acest motiv, unii dintre ei se vor certa cu familia din acest motiv, iar alţii vor uita de obligaţiile de serviciu sau vor rata o oportunitate de afaceri.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri