Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018. Vor exista surprize in plan financiar si tensiuni in cuplu


RAC- Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Rac anunţă posibile călătorii în prima parte a săptămânii şi le recomandă nativilor să verifice cu atenţie fiecare detaliu, înainte de plecare.

 

În acelaşi timp, le recomandă prudenţă celor care, la începutul acestei săptămâni, vor fi interesaţi de ”bucătăria” altor popoare sau vor dori să încerce diferite reţete şi diete ”culese” de pe internet sau de pe la prieteni. Să nu se trezească cu probleme de sănătate!

 

Zilele de luni şi marţi vor fi cu noroc şi pentru Racii care îşi caută, pe internet, un job, un partener de afaceri, o bursă de studii sau o sursă de finanţare. Dar s-ar putea ca, în cazul multor nativi, lucrurile să se concretizeze abia în a doua parte a lunii august, după ce Mercur va reveni la mersul direct în ”casa Banilor” din astrograma generală a Racilor.

Miercuri, 1 august, Luna va intra în ”casa Carierei” din astrograma Racilor şi îi va motiva să se afirme la serviciu sau să îşi caute un job mai bun.

Joi dimineaţa Marte retrograd şi Uranus vor forma un aspect tensionat care va cere schimbări în planurile de viitor sau în proiecte aflate în derulare sau va cere adaptarea acestora la resursele reale de care nativii dispun.

 

În ultima parte a săptămânii, atenţia Racilor se va îndrepta spre prieteni, iar ziua de sâmbătă va fi perfectă pentru socializare. Mai mult, sâmbătă, nativii pot lua parte la evenimente care vor avea caracter profesional dar le vor oferi ocazia de a se împrieteni cu persoane importante din domeniul lor de activitate.

 

Duminică, Racii trebuie să fie foarte selectivi atunci când li se cere ajutor financiar pentru că unii prieteni vor încerca să profite de sensibilitatea şi generozitatea lor.

Tot duminică, Racii singuri vor fi tentaţi să mai dea o şansă unei foste relaţii de iubire.

 

Citeste continuarea pe oanahoroscop.com.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce nu trebuie să mâncăm niciodată micii. Este extrem de periculos pentru sănătate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri