Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 iulie-5 august 2018. Vor exista surprize in plan financiar si tensiuni in cuplu


BERBEC - Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Berbec este dominat de aspectul tensionat format, în dimineaţa zilei de joi, de planetele Marte şi Uranus. Acest aspect poate aduce schimbări neaşteptate şi provocări în plan financiar sau în relaţia cu prietenii.

 

 

S-ar putea ca Berbecii care au de recuperat o datorie să nu primească răspunsul dorit sau cei care se bazau pe ajutorul financiar al unui prieten să nu primească, la timp, banii necesari, fiind nevoiţi să renunţe la o afacere sau la un proiect.

 

De altfel, Berbecii încep săptămâna cu mai mult chef de somn şi cu gândul la vacanţă decât cu chef de muncă, ambiţie sau dorinţa de a impresiona pe cineva.

Nici măcar oferta de colaborare pe care o pot primi de la un fost coleg sau de la un prieten nu îi impresionează, chiar dacă aspectele financiare ale acesteia sunt destul de tentante.

 

Abia după ce, miercuri, 1 august, Luna va intra în zodia lor, Berbecii se vor gândi mai serios la carieră, la oferte, la afaceri,  la proiecte.

 

Riscul este ca, din cauza ”careului” format, joi, 2 august, de Marte şi Uranus, deciziile să nu fie foarte bine ”gândite”.

De exemplu, unii Berbeci îşi vor da demisia, supăraţi pe şefi sau revoltaţi din cauza unei anumite situaţii de la serviciu. Şi vor face asta, deşi nu au, încă, un alt job sigur sau nu a decât o promisiune sau o ofertă, dar nu şi un contract semnat.

 

Vineri, 3 august, armonia dintre Lună şi Mercur se va regăsi şi în relaţia de cuplu iar, pentru cei singuri, poate aduce veşti de la o fostă iubire.

Vineri seara, Luna va intra în ”casa Banilor” din astrograma Berbecilor, unde va acţiona împreună cu Uranus, planeta Surprizelor.

 

Astfel, sfârşitul săptămânii poate veni cu surprize în plan financiar, dar şi cu tensiuni în cuplu, dacă nativii vor exagera cu cheltuielile.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cazul Sorina! Asistenții maternali care au îngrijit-o pe micuță timp de 7 ani rup tăcerea! Spun totul despre scandalul care a divizat România EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri