Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 27 noiembrie - 3 decembrie: O Zodie isi gaseste jumatatea, alta pierde bani


Citeste previziunile Oanei Hanganu pentru saptamana 27 noiembrie - 3 decembrie.

BERBEC

Berbecii pot primi un cadou special: o vacanţă în străinătate, o invitaţie la concertul unui artist apreciat sau la un alt eveniment care îi interesează.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Berbec pune accent pe comunicare şi socializare şi anunţă o agendă încărcată pentru nativi.

În prima parte a săptămânii, astrele sunt de partea Berbecilor care susţin examene sau interviuri de angajare, dar şi de partea celor care îşi fac planuri de vacanţă şi îşi cumpără bilete de tren sa avion, îşi fac rezervări la hotel sau pun la punct detalii legate de Sărbători.

Cele mai potrivite zile pentru astfel de „demersuri” sunt cele de marţi şi miercuri. Marţi, Mercur şi Saturn îi vor ajuta pe Berbeci să nu se grăbească în alegerea unor oferte, iar miercuri, Soarele şi Luna îi vor ajuta pe nativi să îşi prezinte, convingător, ideile, să se concentreze pe ceea au e făcut şi să câştige orice competiţie.

Vineri, 1 decembrie, Venus va intra în Săgetător şi, până în 25 decembrie (când va ajunge în Capricorn) va aduce, pentru nativii singuri, aduce ocazii neaşteptate de a-şi întâlni sufletul-pereche. Tocmai de aceea, Berbecii ar trebui să onoreze invitaţiile primite la diferite evenimente!

Pentru Berbecii care au o relaţie, Venus în Săgetător va aduce optimism, bucuria de a petrece cât mai mult timp împreună şi, în multe cazuri, va reface armonia şi va favoriza împăcarea.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri