HOROSCOP OANA HANGANU - Mercur în Săgetător, până pe 4 ianuarie 2019, o combinaţie perfectă pentru sezonul Sărbătorilor de iarnă


HOROSCOP OANA HANGANU - Mercur în Săgetător, până pe 4 ianuarie 2019, o combinaţie perfectă pentru sezonul Sărbătorilor de iarnă

Mercur în zodia Săgetător, până în ziua de 4 ianuarie 2019 vine cu multe suprize pentru toate zodiile. Astrologul Oana Hanganu anunţă călătorii îndepărtate, interes pentru studii şi dezvoltare personală, spirit de aventură, noroc în afaceri, optimism!

În tot acest timp, în zodia Săgetător se va afla şi Marele Benefic Jupiter, care va amplifica efectele lui Mercur şi îi va favoriza pe Săgetători, Gemeni, Peşti şi Fecioară.

Mercur este planeta Comunicării, Comerţului şi a Călătoriilor, iar Săgetătorul este zodia căreia, în horoscopul general, îi corespunde sectorul Străinătăţii: o combinaţie astrală perfectă pentru sezonul Sărbătorilor de iarnă!

Dar, în perioada 16 noiembrie-2 decembrie, Mercur va fi retrograd. Mai întâi, va fi retrograd în zodia Săgetător (între 16 noiembrie-2 decembrie).

În 2 decembrie va ajunge în Scorpion şi îşi va continua tranzitul retrograd prin acest semn zodiacal, până în ziua de 6 decembrie. În 6 decembrie va reveni la ”mersul direct” în zodia Scorpion şi în ziua de 13 decembrie va ajunge, din nou, în zodia Săgetător.

Mercur va rămâne în zodia Săgetător până în ziua de 4 ianuarie 2018, când se va muta în Capricorn.

Perioadele cu Mercur retrograd nu sunt potrivite pentru decizii şi schimbări majore, pentru călătorii, pentru cumpărături importante, pentru noi afaceri, noi relaţii sau noi proiecte, dar sunt perfecte pentru reevaluarea unor situaţii sau relaţii, pentru refacerea unor legături sau pentru reconfigurarea unor planuri şi strategii.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop miercuri, 28 noiembrie. Ghinion teribil pentru o zodie. Va trebui să bage mâna adânc în buzunar

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Care îţi este ZODIA OPUSĂ în dragoste? Nu este întâmplător că te-ai îndrăgostit EXACT de el

Nu te poţi apropia de ele, sunt adevărate scorpii! Ele sunt cele mai răutăcioase zodii din horoscop!

La ce trebuie să renunţe fiecare în 2018 pentru a fi fericit în 2019, în funcţie de zodie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri