Care îţi este ZODIA OPUSĂ în dragoste? Nu este întâmplător că te-ai îndrăgostit EXACT de el


Ştii deja că unele zodii nu sunt compatibile şi că astrele decid viitorul unui cuplu. Dar sigur nu ştiai că există zodii opuse şi că acestea se pot calcula destul de uşor, numărând până la şase. Vezi care îţi este zodia opusă în dragoste şi ce spun astrele despre o asemenea relaţie.

Cum se calculează zodia opusă

Varianta cea mai simplă, în care nu vă explicăm detaliile încâlcite ale astrologiei şi semnelor solare cardinale, este să explicăm cum se numără şi care sunt cele şase perechi de zodii opuse.

Practic, ca să afli care îţi este semnul zodiacal opus în horoscop, trebuie să numeri şase zodii de la a ta, în ordinea în care se preced pe cer. Astfel, berbecii sunt zodia opusă a balanţelor, taurii au ca zodie opusă scorpionii, gemenii sunt zodia opusă a săgetătorilor, opuşii racilor sunt capricornii, leii sunt opuşii vărsătorilor, iar fecioarele sunt la polul opus faţă de cei născuţi în zodia peşti.

Vezi cum să rezolvi aceste opoziţii şi ce poţi să faci dacă te-ai îndrăgostit de cineva din zodia opusă în dragoste.

Iată cele şase perechi de zodii opuse în dragoste.

Berbec – Balanţă

Zodia ta opusă este Balanţa, dar asta nu înseamnă că nu vă puteţi înţelege. Deşi aveţi elemente diferite şi caracteristici diametral opuse, puteţi să vă iubiţi cu pasiune. Balanţa este semn de aer, care poate aţâţa focul berbecului, în timp ce atitudinea pozitivă şi stilul lejer de a aborda totul voiniceşte al berbecului poate ajuta balanţa să se decidă mai repede.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nu te poţi apropia de ele, sunt adevărate scorpii! Ele sunt cele mai răutăcioase zodii din horoscop!

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

La ce trebuie să renunţe fiecare în 2018 pentru a fi fericit în 2019, în funcţie de zodie

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 26 noiembrie - 2 decembrie

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Previziuni generale pentru anul 2019. Unii trec printr-un test de fidelitate, alţii se îndrăgostesc, iar asta le dă peste cap viaţa

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri